U zocht: klantenservice Waterbedrijf Groningen

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Waterbedrijf Groningen?

Bel 035-2046666

klantenservice Waterbedrijf Groningen

Beoordeling:

klantenservice Waterbedrijf Groningen
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Het Waterbedrijf Groningen (WBG) is het waterleidingbedrijf dat de inwoners van de stad en provincie Groningen en de voormalige gemeente Eelde van drinkwater voorziet.
Het bedrijf is in 1998 ontstaan uit de fusie van de N.V. Waterleidingmaatschappij voor de Provincie Groningen (WAPROG) en het Gemeentelijk Waterbedrijf Groningen (GWG). Het bedrijf heeft geen winstoogmerk en de gemeentes van de provincie Groningen zijn de aandeelhouders. Er wordt jaarlijks 47 miljard liter water geleverd aan 270.000 aansluitpunten. De totale lengte van het distributienet is ongeveer 4900 kilometer.
Het drinkwater is voor het grootste deel afkomstig van grondwater van het Drents Plateau en voor een deel uit het oppervlaktewater van de Drentsche Aa (hoofdzakelijk voor de stad Groningen, het oude GWG gebied). Per jaar wordt ongeveer 7 miljard liter water uit de Drentsche Aa gewonnen bij het winpunt in De Punt, nabij Glimmen. Een groot deel van het stroomgebied van de Drentsche Aa is een beschermd natuurgebied, het Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa, waar o.a. het Waterschap Hunze en Aa’s beheersmaatregelen handhaaft. Het water van de Drentsche Aa is hierdoor redelijk schoon, waardoor er maar relatief weinig waterzuiveringsstappen nodig zijn.
Het WBG heeft verder grondwaterzuiveringen en pompstations in Nietap, De Groeve, Onnen en Sellingen. Ook wordt er drinkwater geleverd aan de Waterleidingmaatschappij Drenthe (WMD – vanuit Nietap aan Roden) en zijn er noodkoppelingen met de WMD, Vitens (Friesland) en Leer in Duitsland.
Behalve produktiepompstations is er ook nog een aantal distributiepompstations en een tweetal watertorens, één in Groningen en één in Oude Pekela. Een tweede watertoren in Groningen, aan de Noorderbinnensingel, is niet meer in gebruik.
Naast drinkwater produceert en levert het WBG, via deelname met Evides en de WMD in North Water,[1] ook industriewater aan de AKZO en Nedmag in Veendam, de AVEBE in Ter Apelkanaal en Nuon in de Eemshaven.
De controle van de waterkwaliteit gebeurt door het Waterlaboratorium Noord.

Het klantenservice Waterbedrijf Groningen telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Waterbedrijf Groningen

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Waterbedrijf Groningen. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Waterbedrijf Groningen, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

A.E.Schotanus

ik ben zeevarend en mijn moeder regelt voor mij de betalingen, maar zij kan dit nummer niet bellen vanuit Duitsland.
Kan het bedrag in 3 x betaald worden ??
graag antwoord aan- bettyrmer4@gmail.com

Bedankt

wbwolthuis

Zeer geachte,
Ik wil de meterstand doorgeven,maar alles staat onder water, woensdag komt Wold & Waard langs om er naar te kijken. Dan kan ik hopelijk de meterstand doorgeven.
vr. gr. WBWolthuis kerkweg 21 9862 th Sebaldeburen.

B.Woltjes Borgerspark 2 429 9642LN Veendam tel o6 36108009

Sinds 17 juni 2015 woon ik op bovengenoemd adres en klinkt misschien raar, ik dacht dat ik op water aangesloten was, want ik had al die tijd water. Nu woonde ik amper hier, want ik ben mantelzorger van mijn 100 jarige moeder, die ernstig ziek was. Gisteravond kwam ik voor het eerst weer te slapen thuis en ontdekte ,dat ik geen water heb…ben ik afgesloten ? Wilt U mij helpen zo snel mogelijk weer water te krijgen ? Wilt u contact met mij op nemen op mijn mobiele nummer, want ik ga straks weer naar mijn moeder…vriendelijke groet, Bia Woltjes 06 36108009

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Waterbedrijf Groningen

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Waterbedrijf Groningen?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu