U zocht: klantenservice Politie

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Politie?

Bel 035-2046666

klantenservice Politie

Beoordeling:

klantenservice Politie
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

De politie is per 1 januari 2013 gereorganiseerd ten gevolge van het in werking treden van de nieuwe Politiewet. Deze wet houdt in dat per deze datum de politie is begonnen met het opgaan van de Nationale Politie en alle 26 politiekorpsen in een korps. Met dit initiatief van minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie werd een discussie van enkele decennia beslecht. Al jarenlang discussieerde men over de organisatie van de politie.

Van eind 1945 tot 1993 bestond de Nederlandse politie uit gemeentepolitie en de rijkspolitie. Sinds 1993 is de politie in Nederland opgedeeld in 25 regiokorpsen en een Korps Landelijke Politie Diensten, de KLPD. In januari 2013 gingen de 26 huidige politiekorpsen op in een landelijk politiekorps dat bestaat uit tien regionale eenheden, een Landelijke Eenheid voor regio-overschrijdend en specialistisch politiewerk en een Politiedienstencentrum voor ondersteunende taken. Met de Politiewet wil de regering de politie professionaliseren en meer mogelijkheden geven om Nederland veiliger te maken. Met een korps werkt de politie efficiënter en effectiever. Bovendien krijgt de politie zo meer tijd voor uitvoerende taken. De nieuwe Politiewet vereenvoudigt het beheer van de politie. Het gezag, de taken en de bevoegdheden van de politie wijzigen niet. Het hoofdkantoor van de Nationale Politie wordt gevestigd in Den Haag. De plannen hiervoor werden in april 2011 door het Ministerie van Veiligheid en Justitie bekend gemaakt. De reorganisatie wordt geleid door Gerard Bouman, die tot dat moment hoofd was van de AIVD. Donderdag 3 januari vond in de Ridderzaal in Den Haag de officiële beëdiging van Gerard Bouman plaats tot korpschef van de nationale politie. Er werken nu ongeveer 63.000 mensen bij de politie.

Op www.politie.nl vindt u veel informatie over de politie. Ook vindt u op deze website informatie over hoe u in contact kan komen met de politie. De politie is 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. Bij spoed is 112 uiteraard altijd bereikbaar. Gaat uw melding over verwaarlozing of mishandeling van dieren, dan moet u 144 bellen. Voor andere zaken kan u via het normale telefoonnummer van de politie in contact komen met politiebureaus. U kunt bij dit telefoonnummer terecht met al uw (niet spoedeisende) vragen. Uiteraard kan u ook via internet met de politie in contact komen. Daarnaast kan u ook een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek op een van de politiebureaus.

Het klantenservice Politie telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Politie

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Politie. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Politie, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

ik ben zo goed doorverwezen

ik ben zo goed doorverwezen

eddy schilt

belachelijk callcenter 80 cpm dan doe ik geen aangifte doei

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Politie

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Politie?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu