U zocht: Telfort contact storing

Hulp nodig met het vinden van Telfort contact storing?

Bel 035-2046666

Telfort contact storing

Beoordeling:

Telfort contact storing
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Storing van Telfort?

Heeft u Telfort abonnement en heeft u last van een storing? Dan wilt u uiteraard dat het probleem zo spoedig mogelijk verholpen wordt. Op deze pagina vindt u snel en eenvoudig het telefoonnummer van de Telfort storingslijn. Telfort biedt diverse abonnementen aan voor onder andere televisie, mobiele telefonie en internet. Kunt u geen televisiezenders meer ontvangen? Lukt het niet meer om te bellen via een telefoonlijn van Telfort? Of functioneert het internet niet meer? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Telfort om de storing te melden. Dit kan via de Telfort storingslijn: 0900 – 9596.

Bellen met de Telfort storingsdienst

Een storing van Telfort kan diverse oorzaken hebben. Heeft u thuis bijvoorbeeld een probleem met het internet van Telfort? Dan is het verstandig om op locatie te zijn wanneer u contact opneemt met de helpdesk van Telfort. De medewerkers van de klantenservice zullen namelijk enkele oplossingen uittesten, waarbij het noodzakekijk is dat u thuis bent. Overigens krijgt u tijdens het telefoongesprek eerst een geautomatiseerd keuzemenu te horen. Spreek hier duidelijk in wat het exacte probleem is. Vervolgens wordt u zo spoedig mogelijk doorverbonden met de juiste afdeling.

Duurt de storing van Telfort overigens langer dan 12 uur? Dan heeft u waarschijnlijk recht op een vergoeding.

Bereikbaarheid Telfort storingslijn

Het liefst wilt u op ieder moment van de dag ene storing kunnen melden. Helaas is dat bij Telfort niet mogelijk. Op werkdagen kunt u bellen met de Telfort storingslijn tussen 9.00 uur en 21.00 uur. Op zaterdag kunt u bellen tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Op zondagen en feestdagen is het helaas niet mogelijk om contact op te nemen.

Het klantenservice Telfort telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Telfort

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Telfort. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Telfort, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

isabel

waarom zijn alle gratis telfnummers weggaan en moet je klantservice/helpdesk ineens betalen terwijl by ander providers dat wel gratis= dat= juist klantservice net dat beetje extra-en nu vaak ligt het internet eruit problemen met opname en verwijderen-vertraagt internet vastlopen

j.rijkschroeff

helaas ben ik overgestapt naar tele2.Heb nu moeilijkheden met mijn
“e-mail lezen”Waar en hoe krijg ik dat te zien/lezen.

Eef van Dijk

Telfort komt afspraken om terug te bellen niet na. Wel krijg ik na diverse keren bellen naar Telfort de rekening hiervan.

Vroeg

Gewoon 24 uur per dag beschikbaar zijn, dit is bij vele andere providers ook zo. We zitten nu zonder tv en internet en kunnen geen kant op. Hier balen we ontzettend van.

Contact

 

035-2046666

 

 

www.telfort.nl

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Telfort contact storing

Hulp nodig met het vinden van Telfort contact storing?

Bel 035-2046666

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu