U zocht: Telfort klantenservice

Hulp nodig met het vinden van Telfort klantenservice?

Bel 035-2046666

Telfort klantenservice

Beoordeling:

Telfort klantenservice
2,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 2 out of 5 based on 1 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Contact opnemen met de Telfort klantenservice

Bellen met de klantenservice van Telfort? U krijgt snel een antwoord op uw vraag. Of wilt u misschien een abonnement afsluiten? Neem bijvoorbeeld contact op met Telfort klantenservice met vragen over uw rekening. De klantenservice beantwoordt alle mogelijke vragen die u heeft over facturen. Heeft u geen verbinding met het internet? Dan helpt de klantenservice van Telfort u graag verder om dit probleem te verhelpen. Ook wanneer u problemen heeft met wifi van Telfort kunt u contact opnemen met de klantenservice. Heeft u op televisie van Telfort een foutmelding en vraagt u zich af hoe dit op te lossen is? Bel dan naar het telefonische servicepunt van Telfort. Bellen met Telfort? Het telefoonnummer van de klantenservice is 035-2046666.

U wilt uiteraard snel in contact komen met de juiste afdeling van de Telfort klantenservice? Wanneer u al klant bent bij Telfort heeft u een klantnummer. Het is verstandig om vooraf uw klantnummer bij de hand te houden. U zult eerst een keuzemenu krijgen wanneer u telefonisch contact opneemt. Hier kunt u de keuze maken tussen technische vragen, vragen over uw factuur, de aanschaf van producten of over het doorgeven van verhuizingen, wijzigingen en opzeggingen. Na het doorlopen van het menu krijgt u de juiste servicemedewerker van de Telfort klantenservice aan de lijn.

Bereikbaarheid van de Telfort klantenservice

De klantenservice van Telfort is op werkdagen bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur. Op zaterdag is de servicedesk te bereiken van 10.00 tot 17.00 uur. Op feestdagen en zondagen kunt u niet bellen met de Telfort klantenservice, ze zijn op die momenten gesloten. Contact met Telfort klantenservice op andere tijdstippen? Kies dan voor een van de andere contactmogelijkheden. Denk hierbij aan de online klantenservice, de online mijn Telfort omgeving, stel een vraag via Facebook of bezoek het forum van Telfort.

Heeft u een vraag over de telefonische verbinding, internetverbinding, wifi verbinding bij u thuis of een van de andere diensten en producten? Zorg er dan voor dat u thuis bent wanneer u belt. De klantenservice van Telfort kan u zo perfect ondersteunen en de problemen snel voor u verhelpen.

Online contact opnemen met Telfort klantenservice

Zoals al eerder aangegeven heeft Telfort een webcare team dat elke dag voor u klaar staat. Zo is het ook online heel eenvoudig om contact op te nemen via verschillende sociale media kanalen. De Telfort facebookpagina is te bereiken. Het Telfort klantenservice webcare team is op werkdagen te bereiken van 9.00 uur tot 21.00 uur. Op zaterdagen is deze service van Telfort klantenservice ook te bereiken van 10.00 tot 17.00. Op zondagen en feestdagen is het webcare team niet te bereiken. Bekijk ook eens de Telfort Community om via een online forum vragen te stellen. Telfort klantenservice medewerkers en leden geven hier zo snel mogelijk een antwoord op alle vragen die u mogelijk heeft. Hier is het ook goed om te zien welke vragen al eerder zijn gesteld, misschien staat u vraag er al tussen.

Telfort klantenservice Zakelijk

Bent u een zakelijke klant bij Telfort? Of wilt u mogelijk een zakelijke klant worden bij deze telefoon-, tv- en internetprovider? Dan is de kans groot dat u contact wilt met Telfort (Zakelijk). Op deze pagina vindt u alle contactgegevens die u nodig heeft. Overigens bestaan er meer redenen op contact op te nemen met de Telfort klantenservice. Zo kunt u ook bellen met de (Zakelijke) helpdesk wanneer u problemen heeft qua bereik. Of mogelijk heeft u vragen over de meest recente factuur. Ook kan het zijn dat u uw contract met Telfort wilt opzeggen. Neem dan contact op met Telfort Zakelijk via het telefoonnummer 0800 – 22 88 027.

Telfort helpdesk service nodig?

Neemt u contact met de helpdesk van Telfort met een vraag over internet of televisie bij u thuis? Dan kan het verstandig zijn om thuis te zijn wanneer u belt, vooral wanneer u problemen ervaart met de verbinding. Alleen dan kan de helpdesk u zo goed mogelijk ondersteunen. Belt u met de helpdesk van Telfort? Dan krijgt u eerst altijd een antwoordapparaat te horen. Spreek hier duidelijk in waarom u belt. Daarna wordt u zo snel mogelijk doorverbonden met de klantenservice.

Het klantenservice Telfort telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Telfort

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Telfort. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Telfort, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★★☆☆☆
- Edith

isabel

waarom zijn alle gratis telfnummers weggaan en moet je klantservice/helpdesk ineens betalen terwijl by ander providers dat wel gratis= dat= juist klantservice net dat beetje extra-en nu vaak ligt het internet eruit problemen met opname en verwijderen-vertraagt internet vastlopen

j.rijkschroeff

helaas ben ik overgestapt naar tele2.Heb nu moeilijkheden met mijn
“e-mail lezen”Waar en hoe krijg ik dat te zien/lezen.

Eef van Dijk

Telfort komt afspraken om terug te bellen niet na. Wel krijg ik na diverse keren bellen naar Telfort de rekening hiervan.

Vroeg

Gewoon 24 uur per dag beschikbaar zijn, dit is bij vele andere providers ook zo. We zitten nu zonder tv en internet en kunnen geen kant op. Hier balen we ontzettend van.

Contact

 

 

 

035-2046666

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Meer van Telfort

U zocht: Telfort klantenservice

Hulp nodig met het vinden van Telfort klantenservice?

Bel 035-2046666

 

Menu