U zocht: PostNL klantenservice telefoonnummer gratis

Hulp nodig met het vinden van PostNL klantenservice telefoonnummer gratis?

Bel 035-2046666

PostNL klantenservice telefoonnummer gratis

Beoordeling:

PostNL klantenservice telefoonnummer gratis
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Gratis klantenservice van PostNL

Heeft u een vraag PostNL en wilt u gratis contact opnemen? Lees dan snel verder. Hier vindt u alle gratis contactinformatie die u nodig heeft. U kunt om verschillende redenen bellen met PostNL (0 cent p/m). Bent u bijvoorbeeld benieuwd wat het kost om ene brief of pakketje te verzenden? Wilt u weten aan welke voorwaarden en postpakket moet voldoen? Vraagt u zich af wat de verwachte leverdatum is van een brief of pakket? Of heeft u andere vragen over de diensten van PostNL? Neem dan gratis telefonisch contact op via het telefoonnummer 088 – 22 55 555.

Bereikbaarheid PostNL (0 cent p/m)

Bent u een zakelijke PostNL klant en wilt u bellen met de klantenservice? Dan kunt u gratis contact opnemen via de business service: 088 – 868 68 68. Het is overigens niet mogelijk om 24/7 te bellen met de zakelijke en particuliere klantenservice van PostNL. Van maandag tot en met vrijdag kunt u bellen tussen 8.00 uur en 19.00 uur. In het weekend en op officiële feestdagen is het onmogelijk om te bellen via het gratis telefoonnummer van PostNL.

Gratis contact met PostNL?

Wilt u liever niet bellen via bovenstaande nummers van PostNL? Het is ook mogelijk om online gratis contact op te nemen met de klantenservice. Op Twitter is het mogelijk om uw vraag te stellen via @PostNL (consumenten) of @PostNL_Zakelijk (zakelijk). Verder beschikt de officiële website van PostNL over een livechat-functie. Wanneer u hier online een vraag stelt, is het mogelijk om spoedig een reactie te ontvangen.

Het klantenservice PostNL telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice PostNL

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice PostNL. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice PostNL, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

mevr van seggelen

ik wordt er gek van dat alles via internet moet gebeuren. het persoonlijke contakt is er niet meer. Post slecht bezorgd. en vind het nog steeds belachelijk dat de post op maandag niet meer wordt bezorgd.

Jorritsma

Ik krijg de post van postnl waar een kaart bij zit dat ik niet thuis was en er een pakketje was.Nou sorry hoor maar ik was gewoon thuis,ze zijn hier helemaal niet aan de deur geweest.Schandalig vind ik dit.Dit is op naam van Jocon het nr is KG91367133 .Jullie moeten maar eens controleren wat jullie personeel doet in werktijd!!!!!!!!!!!!!SUCCES

Lamers

Pakje werd aangeboden bij mij op nr 5. Niemand was er thuis. Toen heeft bezorger het pakket afgegeven op nr 7 = bij de buren, met wie we niet omgaan! Die buren hebben het aangenomen en meteen bij mijn voordeur gezet!
Hoe is te voorkomen, dat pakketten voor nr 5 worden afgegeven op nr 7?
Mocht de bezorger dit wel doen? Mijn pakket was dus niet meer veilig!
Tel.nr v koerier: 06-41240542. Barcode v pakket: 3SIUPT200004515

gerrit

wat een oplichters 80 cent per minuut . verder zeer slecht bereikbaar !!

BNowak

Hallo
2weeken geleden heb ik een pakket naar Polen gestuurd.Pakket is nog steeds in Nederland.Dat was atandaart weeg 10kg Barcode 3SKABA6671057 kod in Polen 00-232 Warszawa Ik woon in Breda De groetjes

BNowak

Hallo
2weeken geleden heb ik een pakket naar Polen gestuurd.Pakket is nog steeds in Nederland.Dat was atandaart weeg 10kg Barcode 3SKABA6671057 kod in Polen 00-232 Warszawa Ik woon in Breda De groetjes

rijkeboer

bezorger is niet aan de deur geweest, er is heel de dag iemand thuis geweest en niks gezien of gehoord,

w der kinderen

Zaterdags krijgen we geen post de Oogst in Straten, Oirschot terwijl het wel verzonden is. Het is dus mogelijk dat meerdere poststukken niet ontvangen worden op zaterdag.

koppelaar

De brievenbus is weggehaald uit de Sparwinkel in barneveld.
Dit is bijzonder jammer eigenlijk heel triest!!! foute boel van post nl

Sidney

Belachelijke klantenservice… Als dit nog service te noemen valt.
Op de website zelf is er geen telefoonnummer direct zichtbaar. 40 cent per minuut met een max van 40 euro…. Lekker bezig PostNL. Top service… NOT.

alikhurshaid

ik heb de Levering van mijn pakket(ten)ge mist wat kan ik nu doen?mijn ph no;0032493981103;belgium;mijn;mail aders;alikhurshaid@hotmail.be

alikhurshaid

ik heb de Levering van mijn pakket(ten)ge mist wat kan ik nu doen?mijn ph no;0032493981103;belgium;mijn;mail aders;alikhurshaid@hotmail.be

Contact

 

035-2046666

 

 

www.postnl.nl

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: PostNL klantenservice telefoonnummer gratis

Hulp nodig met het vinden van PostNL klantenservice telefoonnummer gratis?

Bel 035-2046666

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu