U zocht: klantenservice NS Hispeed

Hulp nodig met het vinden van klantenservice NS Hispeed?

Bel 035-2046666

klantenservice NS Hispeed

Beoordeling:

klantenservice NS Hispeed
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

NS Hispeed is een reisonderdeel van de Nederlandse Spoorwegen. Bij NS Hispeed kunnen reizigers reizen met hoge snelheidstreinen. Hiervoor dienen zij speciale tickets aan te schaffen, die verkrijgbaar zijn op de website van NS Hispeed. Het is mogelijk om zowel nationaal als internationaal met de NS Hispeed te reizen met de trein.
Op de website kunt u zowel tickets kopen als een hotel boeken en een auto huren. U vindt op de website van NS Hispeed een overzichtskaart, waarop alle lijnen te zien zijn waar de hoge snelheidstreinen reizen.
Daarnaast is er een reisplanner beschikbaar op de website, kunt u een overzicht van alle storingen bekijken en kunt u zien of er werkzaamheden aan een spoor wordt verricht. Indien u een treinreis heeft geboekt en een account heeft gemaakt, kunt u inloggen op de website en uw boeking beheren. U kunt naar Parijs, Londen, Brussel, Antwerpen, Berlijn, Dusseldorf, Keulen, Frankfurt en Lille reizen met NS Hispeed. De prijzen van de tickets voor deze reizen lopen op vanaf €19,-.
De klantenservice van NS Hispeed is op verschillende manieren te bereiken. Allereerst heeft NS Hispeed een overzicht van veel gestelde vragen met bijbehorende antwoorden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid uw vragen te stellen via de chat of via de e-mail.
Indien u vragen heeft over het online boeken bij NS Hispeed, kunt u terecht bij de Internet Support Desk. De Internet Support Desk is te bereiken op het telefoonnummer 030-2300023. Indien u vragen heeft over binnenlandse reizen, kunt u hiervoor een ander telefoonnummer gebruiken: 030-7515155. Beide nummers zijn 24 uur per dag bereikbaar, gedurende de hele week.
Ook voor het telefonisch boeken van internationale reizen, kunt u terecht bij het NS International Service Center. Hiervoor kunt u het telefoonnummer 030-2300023 gebruiken. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar, gedurende de hele week.
Tenslotte heeft de NS Hispeed een afdeling klantenservice. Indien u een vraag, idee of opmerking voor NS Hispeed heeft, kunt u contact opnemen met de klantenservice van NS Hispeed. U kunt hier een brief naar sturen, dan dient u uw brief te adresseren aan NS International Service Center, Postbus 2552, 3500 GN Utrecht. Ook kunt u NS Hispeed via de e-mail een bericht te sturen. U kunt hiervoor het volgende mail adres gebruiken:
Indien u een compensatieverzoek of een klacht wilt indienen, dient u uw originele ticket mee te sturen.

Het klantenservice NS Hispeed telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice NS Hispeed

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice NS Hispeed. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice NS Hispeed, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Heye Heyen

Helemaal niet. Bij het loket in Groningen werd ik weggestuurd, ik moest maar bellen. Maar vanuit Duitsland (moet ik me ervoor verontschuldigen dat ik niet in NL woon??) is dat gewoon niet mogelijk. (Waarom eigenlijk niet??) Dus: ik heb geen kans om aan de informatie te komen die ik nodig heb.

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice NS Hispeed

Hulp nodig met het vinden van klantenservice NS Hispeed?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu