U zocht: KPN contact 0800

Hulp nodig met het vinden van KPN contact 0800?

Bel 035-2046666

KPN 0800 klantenservice

Beoordeling:

KPN contact 0800
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

KPN 0800 klantenservice

Op zoek naar het 0800 telefoonnummer van KPN om contact op te nemen met de klantenservice? Lees dan snel verder voor alle contactinformatie. U kunt bellen met de 0800 KPN klantenservice om verschillende redenen. Heeft u bijvoorbeeld vragen over een mobiel abonnement? Wilt u meer weten over glasvezel internet van KPN? Of wilt u juist de hulplijn bellen voor informatie over de  diverse zakelijke abonnementen? Neem dan contact op met KPN via het telefoonnummer 0800 – 0402.

Contact met KPN via 0800-nummer

Wanneer u contact opneemt via het 0800 telefoonnummer van KPN krijgt u eerst een keuzemenu te horen. Selecteer het nummer dat het best past bij het onderwerp van uw vraag. Daarna wordt u binnen enkele ogenblikken doorverbonden met de juiste afdeling van de KPN 0800 klantenservice. Bent u al klant bij KPN? Dan is het handig om uw klantnummer bij de hand te houden. Belt u voor een klacht of storing bij uw thuis? Dan is het verstandig om op locatie te zijn wanneer u contact opneemt via het 0800-telefoonnummer van KPN. Alleen zo kan de hulplijn u zo goed mogelijk ondersteunen.

Bereikbaarheid KPN 0800

De zakelijke en particuliere klantenservice van KPN is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. U kunt dus ieder moment van de dag bellen, zelfs vanuit het buitenland. Overigens dient u dan wel contact op te nemen via het telefoonnummer +31 6 1200 1200.

Het klantenservice KPN telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice KPN

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice KPN. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice KPN, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

TCZ

Beste heer,mevrouw
ik ben niet tevreden over de diensten wij hadden afgesproken dat de facturen per mail toegezonden worden naar administratie@tcz.nu Nu krijg ik te horen dat je zelf moet inloggen met het mail adres wat aangemaakt is
het hele spul werkt nog niet omdat er nog een kabel getrokken moet worden mijn vraag is alsnog wilt u de factuur alsnog per mail sturen
NL30 INGB 0000 3980 53

Ten name van KPN BV

Omschrijving 44103995 Betreft factuur d.d. 06-09
-2014 incl. 6,46 BTW KPN Internet

dit is omdat wij een bedrijf zijn die de kosten betalen voor de directeur
graag een bevestiging

waaly

Ik heb probleem met contact telefoon de lijn altijd bezet kan ik weten waar de problemen ,En kan ik niet aan jullie bellen . gr waaly

waaly@live.nl

Deledda van Meer

Ik heb uw brief ontvangen betreft mijn abonnement, dat niet verandert is ,maar waar ik voor een jaar 10Euro korting krijg.
Waarom een nieuwe modem? Volgens mij voldoet deze die ik nu heb nog!
Vriendelijke. Groet F.B Deledda

Y.ESHKOL

Ik moet heel lange wachten bellen cost 70 cent plus plus .. Niet leuk . Ik heb problem met mij ruiter mijn modem diet het niet gied en breakt steeds signaal , dus slegt internet ik denk ga ik het opzegen als niemand komt met hulp met niew modem asn ons huis te plaatsen . Willen jullie graag helpen ? Ik ben klant lange tijd .Y.EShkol Haarlemmer straat 64 . Postcode 1013ET Amsterdam Bell mijn graag 06425.427.34.

een gedupeerde

jullie zijn een stel hoerenkinderen, stel lafaarden en oplichters!

Edgar Buter

Waardeloos, wil in contact komen met de verkoop via het nummer. Is 80 cent per minut en het doorverbinden was in gesprek.

J. Janssen

Ben al uren bezig om contact te zoeken met de klantenservice , maar dit schijnt onmogelijk te zijn.
Dit noem ik geen goede service, mijn tv ontvanger doet het niet.

Contact

 

035-2046666

 

 

www.kpn.nl

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: KPN contact 0800

Hulp nodig met het vinden van KPN contact 0800?

Bel 035-2046666

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu