U zocht: KPN klantenservice

Hulp nodig met het vinden van KPN klantenservice?

Bel 035-2046666

KPN klantenservice

Beoordeling:

KPN klantenservice
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Bel ☎ 035-2046666 voor nummerinformatie over KPN klantenservice

Wilt u contact opnemen met de klantenservice van KPN? Het is heel eenvoudig om contact op te nemen met de KPN klantenservice. Zo krijgt u direct en snel antwoord op uw vragen. Heeft u vragen over uw rekening, neem contact op met KPN. De KPN klantenservice beantwoordt alle vragen over uw factuur eenvoudig en snel. Heeft u problemen met de televisie, internet of een andere dienst van de KPN. Dan helpt de klantenservice van KPN u om het probleem te verhelpen. Het maakt niet uit of u klant bent bij KPN of niet. U kunt altijd contact opnemen met de KPN. U hoeft maar een nummer bij de telefoon te bewaren, dat is 035-2046666. Met dit nummer komt u snel en makkelijk in contact met de KPN.

Zoals aangegeven, het nummer om in contact te komen met de KPN klantenservice is 035-2046666. U kunt bellen naar dit nummer  en onze telefoniste schakelt u direct door met de juiste afdeling. De klantenservice van de KPN belt u eenvoudig door te kiezen voor het nummer 035-2046666.

Doorschakelen naar de juiste afdeling van KPN

U wilt bij vragen direct in contact komen met de juiste afdeling van KPN. Wanneer u gaat bellen met de klantenservice van de KPN, houdt dan uw klantnummer bij de hand. U zult door een keuzemenu moeten lopen wanneer u telefonisch contact opneemt. Zo kunt u in het menu voor verschillende afdelingen kiezen, denk bijvoorbeeld aan vragen over facturen, aanschaffen van nieuwe producten of diensten, technische vragen of het doorgeven van verhuizingen. Eenmaal gekozen krijgt u snel en makkelijk de juiste medewerker van KPN aan de telefoon.

Handige tip voor het bellen met de klantenservice van KPN

Zoals we al eerder schreven is het handig om uw klantnummer bij de hand te houden. Zo kan de medewerker van KPN u zo snel mogelijk helpen met uw vragen of problemen. Heeft u een vraag over de telefonische verbinding, internetverbinding of wifi verbinding bij u thuis? Zorg er dan voor dat u thuis bent wanneer u belt. De customer service van KPN kan u alleen op die manier optimaal ondersteunen om eventuele problemen te verhelpen.

Wanneer kunt u contact opnemen met de klantenservice van KPN?

De klantenservice is 24 uur per dag te bereiken, 7 dagen per week. De klantenservice van KPN hanteert elke dag dezelfde openingstijden. Op werkdagen is de KPN servicedesk 24 uur bereikbaar. Ook op zaterdagen en zondagen zijn ze 24 uur te bereiken. Er zijn ook winkels van KPN door het hele land. Wilt u contact met een van de medewerkers van KPN, loop dan eens een van de vestigingen van KPN binnen.

Online contact opnemen met KPN

Naast de winkels en de klantenservice 035-2046666 kunt u ook online contact opnemen met KPN. Zo kun je via KPN chatten met de klantenservice. Daarnaast is het mogelijk om via social media contact op te nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Facebook pagina van KPN. Je kunt hier je vraag aan de customer service stellen. Via Twitter kun je met het account @KPNwebcare contact opnemen. Daarnaast is er een forum van KPN beschikbaar waar antwoord wordt gegeven op de meeste vragen. Zo ziet u dat het eenvoudig is om contact op te nemen met de klantenservice van KPN.

Het klantenservice KPN telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice KPN

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice KPN. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice KPN, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

TCZ

Beste heer,mevrouw
ik ben niet tevreden over de diensten wij hadden afgesproken dat de facturen per mail toegezonden worden naar administratie@tcz.nu Nu krijg ik te horen dat je zelf moet inloggen met het mail adres wat aangemaakt is
het hele spul werkt nog niet omdat er nog een kabel getrokken moet worden mijn vraag is alsnog wilt u de factuur alsnog per mail sturen
NL30 INGB 0000 3980 53

Ten name van KPN BV

Omschrijving 44103995 Betreft factuur d.d. 06-09
-2014 incl. 6,46 BTW KPN Internet

dit is omdat wij een bedrijf zijn die de kosten betalen voor de directeur
graag een bevestiging

waaly

Ik heb probleem met contact telefoon de lijn altijd bezet kan ik weten waar de problemen ,En kan ik niet aan jullie bellen . gr waaly

waaly@live.nl

Deledda van Meer

Ik heb uw brief ontvangen betreft mijn abonnement, dat niet verandert is ,maar waar ik voor een jaar 10Euro korting krijg.
Waarom een nieuwe modem? Volgens mij voldoet deze die ik nu heb nog!
Vriendelijke. Groet F.B Deledda

Y.ESHKOL

Ik moet heel lange wachten bellen cost 70 cent plus plus .. Niet leuk . Ik heb problem met mij ruiter mijn modem diet het niet gied en breakt steeds signaal , dus slegt internet ik denk ga ik het opzegen als niemand komt met hulp met niew modem asn ons huis te plaatsen . Willen jullie graag helpen ? Ik ben klant lange tijd .Y.EShkol Haarlemmer straat 64 . Postcode 1013ET Amsterdam Bell mijn graag 06425.427.34.

een gedupeerde

jullie zijn een stel hoerenkinderen, stel lafaarden en oplichters!

Edgar Buter

Waardeloos, wil in contact komen met de verkoop via het nummer. Is 80 cent per minut en het doorverbinden was in gesprek.

J. Janssen

Ben al uren bezig om contact te zoeken met de klantenservice , maar dit schijnt onmogelijk te zijn.
Dit noem ik geen goede service, mijn tv ontvanger doet het niet.

Contact

035-2046666

www.kpn.nl

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Meer van KPN

U zocht: KPN klantenservice

Hulp nodig met het vinden van KPN klantenservice?

Bel 035-2046666

 

Menu