U zocht: klantenservice Happytravel

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Happytravel?

Bel 035-2046666

klantenservice Happytravel

Beoordeling:

klantenservice Happytravel
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Vliegticketszoeken is een organisatie die vliegtickets vergelijkt en deze tegen een scherpe prijs aanbiedt. Indien u de website bezoekt, dient u een bestemming te selecteren en of een luchtvaartmaatschappij. Vliegticketszoeken biedt de goedkoopste vliegtickets van alle aanbieders aan, indien er op het totaalbedrag wordt vergeleken. Indien u bij vliegticketszoeken uw ticket boekt, kunt u betalen via iDeal of creditcard. De betaling hangt af van het soort reis dat u boekt. Indien u een of meerdere lijndienstvluchten boekt, kunt u gratis betalen via iDeal. Ook kunt u betalen met de creditcard, hiervoor betaald u wel een toeslag van 2,5% van de totale reissom. Mocht u met een low cost carrier gaan vliegen, kunt u uitsluitend met creditcard betalen. De kosten hiervan hangen af van de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt.
Vliegticketszoeken behoort tot de grotere internationale reisorganisatie ATPI. ATPI heeft meerdere vestigingen in Nederland en heeft meer dan 400 medewerkers in Nederland. In totaal werken er meer dan 1000 mensen bij de internationale reisorganisatie. Deze mensen zijn verspreid over meer dan twintig landen. ATPI houdt zich sinds 1998 al bezig met online vergelijken en verkopen van vliegtickets. Voorheen was vliegticketszoeken bekend onder de websites Tickettracker.nl, happytravel.nl en vliegticketskopen.nl.
Mocht u een hotel willen boeken, kan dat ook via de website. Indien u op het tabblad klikt op de website, wordt u doorverwezen naar de website www.booking.com. Vliegticketszoeken heeft hier een samenwerkingsverband mee. Op booking.com kunt u uw hotel boeken.
Daarnaast is het mogelijk een auto te huren via Sunny Cars. Indien u op dit tabblad klikt, wordt u doorgelinkt naar de website van Sunny Cars.
Ook reisverzekeringen kunnen worden afgesloten bij vliegticketszoeken. Hiervoor is vliegticketszoeken een samenwerking gegaan met Allianz Global Assistance. U kunt een kortlopende, doorlopende, globetrotter of kortlopende annuleringsverzekering afsluiten bij Allianz Global Assistance. Meer informatie over deze verzekeringen vindt u op de website.
Vliegticketszoeken heeft een professionele klantenservice en is te bereiken op verschillende manieren. Ten eerste is het een online aanbieder van vliegtickets, waardoor het raadzaam is de website http://www.vliegticketszoeken.nl/vliegtickets/ te bezoeken. Daarnaast is het ook mogelijk telefonisch contact op te nemen met vliegticketszoeken. U kunt het telefoonnummer 0900-8589633 hiervoor gebruiken. Dit nummer is elke dag van de week bereikbaar, tot 22 uur ‘s-avonds. Een gesprek kost €0,80 cent per minuut. Mocht u zich in het buitenland bevinden, kunt u het nummer +31202011300 hiervoor gebruiken. Ook is het sturen van een email mogelijk. Dit kan naar het adres info@vliegticketszoeken.nl. Vliegticketszoeken is ook actief op de sociale media. U kunt uw vragen stellen via Facebook: https://www.facebook.com/pages/Vliegticketszoekennl enTwitter: https://twitter.com/vliegticketsnr1.

Het klantenservice Happytravel telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Happytravel

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Happytravel. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Happytravel, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Happytravel

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Happytravel?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu