U zocht: klantenservice Zara

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Zara?

Bel 035-2046666

klantenservice Zara

Beoordeling:

klantenservice Zara
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Zara is een Spaanse kledingketen. Zara heeft winkels over de hele wereld en verkoopt ook kleding online. Het bedrijf is onderdeel van Inditex, een van de grootste distributiegroepen ter wereld. Zara staat bekend om haar trendy kleding voor een redelijke prijs. In 1975 werd Zara opgericht door de Spanjaard Amancio Ortega Gaona. De allereerste Zara winkel werd door deze spanjaard in 1975 geopend in het Spaanse A Coruña. In 1975 was Zara nog een eenmansbedrijf, maar dit bleef niet lang zo. Door het grote succes van Zara is de kledingketen in veertig jaar uitgebreid en uitgegroeid tot een van de grootste en meest succesvolle modebedrijven ter wereld. De strategie van Zara baseert zich op het zogenoemde fast-fashion concept. Het snel creëren van nieuwe mode en zo snel mogelijk in de winkels te hangen. Op jaarbasis brengt de kledingketen ongeveer 16.000 nieuwe designs op de markt. De kledingketen bestaat uit ruim 2100 winkels, in meer dan 68 landen over de hele wereld, en groeit nog steeds. Zara verkoopt in haar winkels en online vooral dames-, heren-, en kinderkleding. Er zijn speciale collecties voor o.a. de allerkleinsten, zwangere vrouwen, chique feesten, werkkleding en galakleding. Naast kleding verkoopt Zara ook accessoires zoals tassen. Daarnaast zijn er online en in Zara winkels schoenen te koop. Via de website kunt u gemakkelijk alle kleding en accessoires online bestellen. Via uw eigen gratis account kunt kleding die u interessant vindt maar nog niet wilt kopen bewaren, zodat u deze later nog eens kunt bekijken. Zara verzend alle bestellingen boven de vijftig euro gratis en gekochte artikelen kunnen gratis geretourneerd worden.
De klantenservice van Zara is te bereiken via het telefoonnummer 0800 020 16 58. Dit telefoonnummer is er voor algemene vragen, vragen over de website en vragen over bestellingen via de website. Er is een speciaal klantenservice nummer voor als u vragen heeft over de winkels van Zara. Dit telefoonnummer is 31-20-5305660. U kunt ook contact opnemen met de Zara door het contactformulier op de website in te vullen, u ontvangt zo snel mogelijk een reactie terug. Er zijn twee verschillende contactformulieren voor vragen over de website en vragen over de winkels of het bedrijf Zara. Als u op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes, nieuwe collecties en kortingen kunt u zich op de website inschrijven voor de nieuwsbrief. Op de hoogte blijven kan ook via de social media kanalen Facebook, Twitter, Pinterest, Youtube of Instagram.

Het klantenservice Zara telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Zara

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Zara. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Zara, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

ozkan

Ik wil een klacht indienen per mail maar helaas kan ik nergens een contactformulier o.i.d. vinden. Alleen maar een telefoonnummer.

Mijn klacht betreft over de kwaliteit van de ritsen met name op de jassen. De ritsen gaan snel kapot en dat hoor ik van meer mensen. Ik heb een jaar geleden een winterjas gekocht bij Zara waarvan de rits al snel defect ging. Deze liet ik bij Zara tegen betaling maken, maar na een paar keer aangehad te hebben is de rits weer kapot. Nu ga ik weer naar de winkel terug en hoop dat ze dit zonder betaling gaan maken.
Een jas met een rits ga ik dus niet meer kopen bij de Zara!

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Zara

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Zara?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu