U zocht: klantenservice Ymere

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Ymere?

Bel 035-2046666

klantenservice Ymere

Beoordeling:

klantenservice Ymere
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Ymere is een van de meeste belangrijke woningcorporaties in Amsterdam. Zoals zo zelf aangeven, werkt Ymere als maatschappelijk ondernemer aan wijken met perspectief waar de bewoners willen groeien, wonen en leven. Naast Amsterdam is Ymere ook actief in verscheidende andere grote steden, zoals bijvoorbeeld Alkmaar, Almere, Haarlem, Haarlemmermeer, Leiden en Weesp. Dit is wat Ymere de metropoolregio noemt. Ymere ontwikkelt zowel huurhuizen en koopwoningen als bedrijfsruimten, winkels, scholen, buurtcentra en zorgcomplexen. Het kan dus wel gezegd worden dat Ymere van alle markten thuis is. Ymere hecht zeer veel waarde aan een schone en veilige werk en woonomgeving en focust zich daarom ook sterk op kwaliteit en duurzaamheid. Iedereen heeft namelijk het recht om in een prettige leefomgeving te wonen. Verder is Ymere een organisatie die altijd voor haar huurders en tevens ook voor alle huiseigenaren klaar staat. Zodoende is de Ymere klantenservice ook zeer vaak bereikbaar. Huurders kunnen van 8.30 in de ochtend tot en met 17.00 ’s avonds bellen naar het nummer 088 000 89 00 waar een medewerker van de Ymere klantenservice hun te woord zal staan. Wanneer er echt nood aan de man is, wanneer er bijvoorbeeld een spoedreparatienodig is, is de Ymere klantenservice voor huurders tevens te bereiken na 17.00 ’s avonds en in het weekend. Ook huiseigenaren kunnen tijdens deze tijdens naar het bovenstaande nummer bellen om in contact te komen met de Ymere klantenservice. Spoedreparaties zullen echter niet nodig zijn voor huiseigenaren, maar tijdens kantooruren kunnen zij wel voor al hun vragen of suggesties bij de Ymere klantenservice aankloppen. Naast normale huur en koopwoningen biedt Ymere ook huizen aan in de sociale huurwoning sector. Dit doet Ymere via twee verschillende websites, namelijk WoningNet en Woonservice. De Ymere klantenservice kan voor vragen over sociale huurwoningen tevens gebeld worden tijdens kantooruren. Het reeds genoemde telefoonnummer, 088 000 89 00, is ook voor vragen over sociale huurwoningen te bereiken. Heeft u weinig mogelijkheid of tijd om Ymere te bellen maar wilt u toch een vraag stellen? Dan kan de Ymere klantenservice ook bereikt worden via de email. Het emailadres van Ymere is klantenservice@ymere.nl. Zorg er altijd voor dat u in de titel van de email duidelijk aangeeft waar de email over gaat. Dan kunnen klantenservice medewerkers uw email snel en goed beantwoorden. Wilt u nog gemakkelijker contact met de Ymere klantenservice? Neem dan contact op via Twitter. Vragen kunnen namelijk ook getweet worden. Journalisten en andere mensen van de pers kunnen het beste het reeds genoemde nummer bellen, namelijk het algemene nummer van de Ymere klantenservice. Een medewerker zal journalisten en mensen van de pers namelijk snel doorverbinden met de afdeling communicatie. Voor de pres is de Ymere klantenservice natuurlijk ook buiten kantooruren te bereiken.

Het klantenservice Ymere telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Ymere

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Ymere. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Ymere, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

mvr van marsbergen termaat

ik heb ymere al 3xgebeld inverband met het reinegen van de dakgoot de hele straat waren ze bezig 12 juli maar bij mij hebben ze voor wel gedaan maar achter mijn keuken dak niet wel bij de buren half verwegen bij mij niet dat vind ik raar te gek voor woorden ik woon hier al 36 jaar klaag nooit had een afspraak gemaakt voor 12juli ben thuis gebleven hiervoor gaarne een berichtje of bel mij even telnr 0610209924

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Ymere

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Ymere?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu