U zocht: klantenservice WNF

Hulp nodig met het vinden van klantenservice WNF?

Bel 035-2046666

klantenservice WNF

Beoordeling:

klantenservice WNF
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Het Wereld Natuur Fonds (WNF) ontstond in Engeland op 11 september 1961 als het World Wide Fund for Nature (WWF). De Nederlandse tak van de stichting heet het WNF. Het WNF werd opgericht door vier Engelse natuurliefhebbers die vonden dat het dringen nodig was om een internationale organisatie op te zetten die zich in zou zetten voor de natuur over de hele wereld. De vier Engelse mannen in kwestie waren Julian Huxley, Guy Mountfort, Max Nicholson en Peter Scott. De laatstgenoemde, Peter Scott, was ook de man verantwoordelijk voor het welbekende logo van het WNF: het zwart-witte panda beertje. Al in 1962 ontstond de Nederlandse tak van de organisatie, waarvan Prins Bernard de president van werd. Het WNF zet zich in voor veel punten met betrekking tot de preservatie van natuur, maar legt de nadruk op: de diversiteit bewaren, een verantwoord gebruik van vernieuwbare grondstoffen te bevorderen, en de vermindering van vervuiling te verwezenlijken. In Nederland heeft het WNF zo’n 910.000 donateurs, enorm veel dus. Het is dan ook niet vreemd dat het WNF in Nederland klantenservice heel erg belangrijk vindt. De WNF klantenservice is er dan ook voor veel verschillende doeleinden. Zo kunt u de WNF klantenservice bereiken om bijvoorbeeld een donatie te doen of om uw maandelijkse donatie te verhogen. Ook kan een medewerker van de WNF klantenservice uw precies uitleggen waarom het zo goed is om te doneren aan WNF. Verder is de WNF klantenservice ook te bereiken voor vragen over bijvoorbeeld lidmaatschappen, administratieve wijzigingen van bijvoorbeeld uw lidmaatschap. Ook kunt u bij de WNF klantenservice terecht voor vragen over wat het WNF precies doet, en wat er precies met uw donatie gedaan wordt. Hiernaast kunt u ook persoonlijk langskomen bij het WNF. In het bezoekerscentrum van het WNF, de Pandalobby genaamd, staat WNF klantenservice namelijk ook erg hoog in het vaandel. Het is namelijk heel erg belangrijk dat WNF het contact met haar klanten, en daarmee donateurs, goed onderhoudt. Daarom is vind het WNF klantenservice ook echt zeer belangrijk. Hiernaast is een ander onderdeel van de WNF klantenservice hun postservice. Dit betekent dat u ook vragen en andere opmerkingen, tips of klachten kunt sturen naar een postadres. Dit postadres is Postbus 7, 3700 AA Zeist (ter attentie van WNF). Medewerkers van de WNF klantenservice zullen uw vragen dan goed beantwoorden. Het maakt dus niet uit hoe u de WNF klantenservice contact, er zijn namelijk meerdere manieren om dat te doen. Op elke manier zullen medewerkers van de WNF klantenservice contact met u opnemen om uw probleem op te lossen, uw vraag te beantwoorden, uw tip in ontvangst te nemen of uw donatie te accepteren. De WNF klantenservice is er voor veel verschillende zaken.

Het klantenservice WNF telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice WNF

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice WNF. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice WNF, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice WNF

Hulp nodig met het vinden van klantenservice WNF?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu