U zocht: klantenservice Walibi

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Walibi?

Bel 035-2046666

klantenservice Walibi

Beoordeling:

klantenservice Walibi
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Walibi is een groot pretpark in Nederland en ligt in Biddinghuizen. In 1971 werd Walibi al opgericht als ‘de Flevohof’. De Flevohof was opgezet voor mensen die in de stad woonden en in aanraking wilde komen met de landbouwsector. Het was een educatief park, waar mensen in aanraking konden komen met verschillende boerderijen. Twintig jaar later ging het park failliet en werd het overgenomen door de Walibi Group. Op dat moment werd er een attractiepark van gemaakt. De naam werd gewijzigd in ‘Walibi Flevo’. Daarna kreeg het attractiepark de naam ‘Six Flags Holland’. Het park stond toen onder leiding van Premier Parks. Sinds 2011 draag het park de naam ‘Walibi Holland’.
Er zijn veel attracties in Walibi Holland die al waren opgezet in Walibi Flevo en in Six Flags Holland.
Naast het hebben van vele attracties, organiseert Walibi Holland verschillende evenementen. Naast het park ligt een evenemententerrein. Dit terrein is opgezet door de scoutvereniging van Nederland. In 1994 was dit het terrein waar de Europese Jamboree gehouden werd. In 1995 werd de Wereldjamboree daar georganiseerd en in 2000 de Nationale Jamboree. Jaarlijks vindt het Scouting Fundays plaats op het evenemententerrein. Ook is het terrein gebruikt voor de Scout-In’s in de jarennegentig. Het grote muziekfestival Lowlands wordt sinds het begin van de jaren negentig ook georganiseerd op dit evenemententerrein. Ook Defqon vindt hier plaats. Daarnaast wordt de christelijke conferentie de Opwekking hier georganiseerd. Sinds 2007 is het tevens de locatie van de Fields of Rock.
Het park staat vooral bekend om zijn vele achtbanen. De Goliath is een van de bekendste achtbanen. De achtbaan is 46 meter hoog en gaat ongeveer 106 kilometer per uur. De Goliath is 1200 meter lang en is opgenomen in de top 10 van Europese achtbanen. Het is de hoogste, snelste en langste achtbaan van België, Nederland en Luxemburg.
Ook worden er verschillende evenementen georganiseerd. Het park is geopend van 10:00 tot 18:00 van maandag tot en met zondag. Een ticket kost ongeveer €27,-. Er zijn echter vaak acties bij het park, waardoor de tickets goedkoper aangeschaft kunnen worden.
Ook indien u met een groep van plan bent om Walibi te bezoeken, kunt u korting regelen. Voor kinderen vanaf 1,20 meter zijn de attracties van Walibi toegankelijk. Om die reden worden er dan ook veel schoolreisjes georganiseerd naar Walibi.
Naast een ‘gewoon’ bezoek is het ook mogelijk om een VIP Backstage Tour te regelen. Voor kinderen is het tevens mogelijk informatie op te vragen over Walibi, om hier vervolgens hun spreekbeurt over te houden. Daarnaast bestaat er een applicatie, waar een spel op gespeeld kan worden met meerdere personen.
Ook zakelijk worden er wel eens evenementen georganiseerd. Hiervoor kunt u contact opnemen met de klantenservice op 032-1329999 en kiest u voor optie 2. Dit nummer is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.
Ook voor overige vragen kunt u terecht bij de klantenservice van Walibi. De klantenservice van Walibi is te bereiken op het nummer 032-1329999. De klantenservice van Walibi is tevens te bereiken via sociale media. Walibi is namelijk actief op Facebook en Twitter. Ook is Walibi vindbaar op Google Plus.

Het klantenservice Walibi telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Walibi

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Walibi. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Walibi, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Walibi

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Walibi?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu