U zocht: klantenservice Vitol

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Vitol?

Bel 035-2046666

klantenservice Vitol

Beoordeling:

klantenservice Vitol
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Vitol Klantenservice
De Vitol Group is een Nederlands multinational bedrijf gespecialiseerd in de grondstoffenhandel dat gevestigd zit in Genève. Het bedrijf bestaat sinds 1966 en is opgericht door de Nederlandse uit Rotterdam afkomstige kolenhandelaar Henk Viëtor. Al snel na de oprichting van het bedrijf groeide de vestigingen uit naar Londen waar de eerste olietermijnmarkt geopend werd, Genève, waar de bankensector zich in de grondstoffenhandel specialiseerde en naar Houston, wat één van de grootste landen van de olie-industrie is. In de Verenigde Staten zitten bovendien de meeste klanten van Vitol gevestigd. De grondstoffen waarin het bedrijf handelt zijn producten zoals olie, benzine, diesel, kolen, gas, vloeibaar gas, stookolie en kerosine. De handel van Vitol in deze producten vindt op wereldwijd niveau plaats en Vitol beschikt dan ook over een Vitol Klantenservice. In 2008 was Vitol de grootste onafhankelijke energiehandelaar ter wereld. Het aantal ton ruwe olie dat jaar was toen zo’n 400 miljoen. In 2012 hadden zij bovendien een omzet van 230 miljard euro en 1,3 miljard euro winst. Vitol staat verder vermeld in Elseviers Top 500 van grootste Nederlandse bedrijven op de tweede plaats. Opvallend genoeg zijn alle aandelen van het bedrijf in handen van den 3000 bij het bedrijf werkzame mensen. Vitol heeft bovendien een klantenservice voor alle klanten die een vraag, opmerking of klacht hebben.
Fysieke Handel
Vitol is bovendien mede-eigenaar van de Euro Tank Terminal, ook wel de ETT genoemd, samen met het MISC, een uit Maleisië afkomstig tankopslag bedrijf. De ETT heeft iets weg van een reusachtig pompstation, waar immense opslagtanks staan waar kolossale schepen gevuld worden met duizenden tonnen liters olie. Vitol is een gigant op het gebied van olie en is het grootste bedrijf binnen deze branche na Shell. Vitol doet zaken in tientallen landen en noemt hun handel zelf vooral fysiek. Het vullen van tankers met en het vervoeren van olie, olieproducten en andere chemicaliën maken onderdeel uit van de dagelijkse zaken die Vitol onderneemt. Het is voor Vitol dan ook belangrijk om risico’s te beperken. Vitol biedt verder zeer langlopende huurcontracten met rederijen. Hierdoor kan het altijd tegen een redelijk bedrag over schepen beschikken. Iedereen die vragen, klachten of opmerkingen heeft, kan contact opnemen met de Vitol Klantenservice.

Het klantenservice Vitol telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Vitol

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Vitol. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Vitol, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Vitol

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Vitol?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu