U zocht: klantenservice Vitelec

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Vitelec?

Bel 035-2046666

klantenservice Vitelec

Beoordeling:

klantenservice Vitelec
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

1993.

Voor de eerste jaren van haar bestaan ​​Vitelec was de Philips CSS set maker voor de assemblage en het testen van op maat gemaakte Professional Audio Systems and Conference Systems.

In de late jaren 1990 Vitelec gekozen voor een dramatische verandering natuurlijk door het omzetten van de projectorganisatie in een product organisatie: productontwikkeling voor derden met draadloze communicatie als vakgebied.

In de jaren die volgden Vitelec versmald het toepassingsgebied door zich te specialiseren in low power telemetrie toepassingen in de licentievrije 433 MHz, 868 MHz, 2,4 GHz en 5,8 GHz frequentiebanden. Momenteel is een van de kernactiviteiten van Vitelec de bevoegdheden is de vervaardiging van batterij-aangedreven producten die
squeeze out de laatste druppel van de macht. Als gevolg hiervan hebben we in staat geweest om een ​​RF-module voor Smart Metering die in staat is het verzenden van een gas-of watermeter lezen om een ​​data te ontwikkelen concentrator vier keer per uur gedurende ten minste 15 jaar op een enkele long-life 3V 2200 mAh batterij .

Het klantenservice Vitelec telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Vitelec

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Vitelec. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Vitelec, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Vitelec

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Vitelec?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu