U zocht: klantenservice Verkeerschool Metro

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Verkeerschool Metro?

Bel 035-2046666

klantenservice Verkeerschool Metro

Beoordeling:

klantenservice Verkeerschool Metro
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Al sinds 1964 is Verkeersschool Metro een begrip in Den Haag. In 1964 begon Wim van der Meer als enige instructeur de rijschool, met een Fiat 600. Een jaar later kwam zijn partner Ria van der Meer erbij als instructrice. Zij reedt in een Opel Kadet. Het duurde een tijdje voordat de zaak pas echt op gang kwam. In het begin was het namelijk hard werken: het uurloon was laag maar de lesauto’s daarentegen, waren erg duur. Maar tijden werden beter en langzamerhand konden ze steeds meer instructeurs in dienst nemen, met als eerste Herman Rotteveel. Inmiddels kan men al jaren bij Verkeersschool Metro alle soorten rijbewijzen halen, en sinds 1 maart 2010 zelfs het brommer rijbewijs. Bij Verkeersschool Metro in Den Haag kunt u dus een autorijbewijs, een motorrijbewijs, een bromfietsrijbewijs, een aanhanger rijbewijs, een vrachtwagen rijbewijs en een vrachtwagen met aanhanger rijbewijs halen. Hiernaast worden er ook verschillende lespakketten aangeboden. In zo’n lespakket zitten een aantal lessen en tevens ook een tussentijdse toets, theorie examen en een echt examen. Zo’n lespakket kunt u bij Verkeersschool Metro ook als een spoedcursus krijgen. Zo kunt u binnen een zeer korte tijd uw rijbewijs halen. De Verkeersschool Metro klantenservice is erg belangrijk voor hen. Er zijn voor klanten is namelijk hetgene wat een bedrijf groot maakt. De Verkeersschool Metro klantenservice kunt u dan ook zeer gemakkelijk bereiken. Dit kan door te bellen met 070 364 53 53 of met 010 481 81 21. Een van de medewerkers van de Verkeersschool Metro klantenservice zal u dan te woord staan en antwoord geven op al uw vragen over de verschillende soorten lessen, de verschillende soorten rijbewijzen of over de lespakketten. Ook kunt u de Verkeersschool Metro klantenservice bereiken voor vragen en opmerkingen over de spoedcursus die Verkeersschool Metro biedt. De Verkeersschool Metro klantenservice is te bereiken van maandag tot en met zaterdag. Op maandag tot en met vrijdag kan dit van 09.00 in de ochtend tot en met 17.00 in de avond. Op zaterdag kan dit tussen 09.00 in de ochtend tot en met 14.00 in de middag. Op zondag is de Verkeersschool Metro klantenservice gesloten. Voor info kunt u ook mailen naar de Verkeersschool Metro klantenservice. Vragen en dergelijken kunt u mailen naar info@metro.nl. Eventueel kunt u ook op de website van Verkeersschool Metro kijken voor informatie over de verschillende soorten lespakketten of rijbewijzen. De website is www.metro.nl. Ook kunt u hier uw gegevens achterlaten. Een van de medewerkers van de Verkeersschool Metro klantenservice zal dan contact met u opnemen. Verkeersschool Metro is gevestigd op Escamplaan 216, 2547 GN te Den Haag. Hier kunt u ook langskomen om informatie over de verschillende soorten lessen voor rijbewijzen te krijgen.

Het klantenservice Verkeerschool Metro telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Verkeerschool Metro

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Verkeerschool Metro. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Verkeerschool Metro, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Verkeerschool Metro

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Verkeerschool Metro?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu