U zocht: klantenservice Univé

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Univé?

Bel 035-2046666

klantenservice Univé

Beoordeling:

klantenservice Univé
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Univé klantenservice

Univé is een Nederlandse verzekeraar. Univé werkt als coöperatieve vereniging. Hieruit volgt dat de organisatie niet het oogmerk heeft om winst te maken en dat de klanten die zijn aangesloten bij Univé, ook leden zijn van deze vereniging. De klanten staan dan ook centraal bij Unie. De winst wordt verdeeld onder de leden. Dit levert de nodige voordelen op voor de klanten. Univé heeft als missie haar leden ‘met liefde en plezier’ bij te staan. Er wordt dan ook persoonlijk advies gegeven en aangesloten bij de voorkeur van de individuele klant. Nagestreefd wordt het doel om duidelijke en begrijpelijke adviezen te geven en een persoonlijke band met de klant te onderhouden. Ook probeert Univé goed bereikbaar te zijn voor de klanten. Het ontplooien en ondersteunen van verschillende activiteiten voor leden, medewerkers en de omgeving veel waard zijn, behoort ook tot een van de kerntaken van de zorgverzekeraar. Uiteindelijk leiden al deze uitgangspunten tot een verbetering van producten en diensten die Univé aanbiedt.
Univé biedt verschillende verzekeringen aan, zoals de autoverzekering, oldtimerverzekering, motorverzekering, bromfietsverzekering, zorgverzekering, collectieve verzekering, gezinsongevallenverzekering, reisverzekering, annuleringsverzekering, caravanverzekering, vouwwagenverzekering, camperverzekering, (elektrische) fietsverzekering, watersportverzekering, inboedelverzekering, opstalverzekering, ‘in en om het huis’ pakket, kostbaarhedenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, hypotheek, rechtsbijstandverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, Pensioen en Lijfrenteverzekering, overlijdensrisicoverzekering en uitvaartverzekering. Deze verzekeringen kunnen worden afgesloten door particulieren en bedrijven.
Univé beoogt de meest gekozen totaalaanbieder in Nederland te zijn. Univé is dan ook een van de grootste verzekeraars in Nederland. Voor alle verzekeringen die worden aangeboden door Univé, probeert de vereniging dan ook in de top 3 van beste prijs-kwaliteit verhouding te staan. Inmiddels hebben er ongeveer 1,4 miljoen personen een of meerdere verzekeringen bij Univé. Er zijn ongeveer 3,8 miljoen verzekeringen afgesloten bij de verzekeraar.
De hoofdkantoren van Univé zijn gevestigd in Assen en Zwolle. Daarnaast zijn er 15 vestigingen in Nederland die de leiding hebben over de overige 150 vestigingen. Bij een van de 150 vestigingen wordt advies gegeven over de verzekering die het best aansluit bij uw persoonlijke voorkeur.
Univé bestaat sinds 1794. In 1991 heeft er een fusie plaatsgevonden tussen NOVO en DLG en in 1992 werd ook Noord-Holland-Noord onderdeel van Univé. Momenteel werken er 2800 personen bij Univé, 1000 zijn ingezet bij de grotere vestigingen en 1800 personen zijn verdeeld over de overige 150 vestigingen.
Telefonisch kan er contact worden opgenomen met Univé door een kantoor in de buurt te zoeken op de website en die vervolgens te bellen. Ook kan er een mail worden gestuurd naar de klantenservice van Univé door een online contactformulier in te vullen. U moet dan het onderwerp, uw naam, geslacht, geboortedatum, postcode, huisnummer en toevoeging, e-mailadres invullen. Ook vraagt Univé of u klant bent. Daarnaast bestaat er een overzicht van veel gestelde vragen, voor het geval u een gerichte vraag heeft. Zo kunt u daar terecht voor vragen over uw zorgverzekering, schadeverzekering of hypotheek.
Ook is het mogelijk uw vraag te stellen via Facebook of Twitter. Univé is tevens actief op Google Plus.
Voor nieuwe klanten is het mogelijk het jaarverslag te lezen via de website. Meer informatie over de verzekeringen is te vinden onder de kopjes ‘Particulier’ of ‘Zakelijk’.

Het klantenservice Univé telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Univé

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Univé. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Univé, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Daphne

Ik heb de afgelopen maanden erg veel moeten bellen met Univé (zo’n 10 á 15 keer). Ik heb nog geen één keer binnen 4 minuten een medewerker aan de lijn gehad. De kosten zijn 80cpm met nog een starttarief en je eigen kosten natuurlijk voor het bellen. Kortom ik was al minstens zo’n €3,50 kwijt voordat ik überhaupt een medewerker aan de lijn had. Vaak werd ik ook nog meerdere keren doorverbonden. Kortom ik raad u niet aan om te bellen!

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Univé

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Univé?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu