U zocht: klantenservice Toverland

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Toverland?

Bel 035-2046666

klantenservice Toverland

Beoordeling:

klantenservice Toverland
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Toverland heeft een prijs gewonnen in 2015. Door de ANWB werd een wedstrijd gehouden over de meest gewaardeerde uitjes. Toverland kwam daarbij als beste uit de bus. Op de tweede plek is de Efteling geëindigd en het Ouwehands Dierenpark in Rhenen kwam op de derde plek. Met deze prijs is een bezoek aan Toverland het ‘Leukste uitje van Nederland’.
Er zijn verschillende attracties in het pretpark Toverland. Zo is er sinds 2012 een rollercoaster, sinds april 2013 een riviertochtje de ‘River Rapid’, een water-carrousel en een attractie in de vorm van een toren. Daarnaast is er een kasteel om in te klimmen, worden er verschillende waterballonnenwedstrijden, trampolines en een survivalroute boven het water.
Daarnaast zijn er verschillende shows in Toverland. Zo wordt de Toos Tovershow en Parkshow de Toverzolder georganiseerd. Ook is de show Katara, Fountain of Magic onderdeel van Toverland. Deze show wordt drie keer per dag uitgevoerd. Het is een fonteinenshow.
Toverland is grotendeels toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. De personen die werkzaam zijn bij Toverland helpen mindervaliden en rolstoelgebruikers bij het in- en uitstappen van attracties. In een aantal gevallen zijn er speciale voorzieningen. Op de website van Toverland staat een overzicht van de toegankelijkheid voor mindervaliden en rolstoelgebruikers per attractie. Rolstoelgebruikers mogen gratis naar binnen bij het attractiepark. Er zijn speciale toiletten gebouwd voor de mindervaliden.
Voor bepaalde attracties geldt een voorwaarde voor een minimumlengte. Op de website van Toverland wordt aangegeven bij welke attracties deze eis geldt. Bij het Land van Toos, de Magic Forest, het Troy Gebied en de Magische Vallei geldt in ieder geval een minimumlengte-eis. Dit is in verband met de veiligheid.
Bij bepaalde attracties geldt tevens de eis dat er schoenen worden gedragen. Dit is ook in verband met de veiligheid. Bij Sim la Swing, Villa Fiasco en het Survival Parcours geldt dat er geen open schoenen gedragen mogen worden. Sandalen, slippers of andere open schoenen zijn daarmee niet toegestaan. Daarnaast is het bij Sim la Swing en het Survival Parcours niet toegestaan dat er hoge hakken worden gedragen.
Voor zwangere vrouwen zijn er tevens voorzorgsmaatregelen genomen. Per attractie wordt aangegeven of de attractie verboden of veilig genoeg is voor zwangere vrouwen.
De klantenservice van Toverland is te bereiken op het telefoonnummer 077-4677050. Ook kan de klantenservice worden gemaild. Mails kunnen worden gestuurd naar info@toverland.nl. Er kan een online contactformulier worden ingevuld, waar bepaalde vragen kunnen worden gesteld of klachten kunnen worden ingediend. Hiervoor is het noodzakelijk dat u enkele persoonlijke gegevens invult. Daarnaast is er een overzicht opgenomen met antwoorden op veel gestelde vragen.
Ook kan er een brochure worden aangevraagd op de website. De brochure kan per post of per mail worden opgestuurd. Daarnaast kan er bepaalde informatie per e-mail worden aangevraagd. Hiervoor moeten enkele contactgegevens worden ingevuld. Het attractiepark is gevestigd aan de Toverlaan 2, 5975 MR Sevenum.
Toverland is tevens te vinden op sociale media. Zo is het attractiepark actief op Facebook en Twitter en ook vindbaar op Youtube. Daarnaast is Toverland beoordeeld op Zoover met het cijfer 8,6 .

Het klantenservice Toverland telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Toverland

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Toverland. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Toverland, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Toverland

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Toverland?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu