U zocht: klantenservice TNT

Hulp nodig met het vinden van klantenservice TNT?

Bel 035-2046666

klantenservice TNT

Beoordeling:

klantenservice TNT
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

TNT Klantenservice

TNT is één van de grootste leveranciers van expresdiensten ter wereld. Hun dienstverlening strekt zich uit over meer dan 200 landen. Het bedrijf is bijzonder sterk vertegenwoordigd in Europa. TNT tracht uw pakketten, documenten en vrachtzendingen veilig en op tijd te leveren in elke hoek van de wereld. Hun klanten hebben de keuze uit een breed dienstengamma, alsook uit een reeks specifieke oplossingen voor de automobielindustrie, de industriële sector, de gezondheidssector en de high tech industrie. Ook aan het MKB biedt de TNT een aangepaste dienstverlening. TNT is er trots op dat hun “geëngageerde en gemotiveerde medewerkers uw zendingen steeds met de nodige zorg, betrouwbaarheid en een ‘can do’ mentaliteit behandelen.”

De TNT klantenservice staat dan ook hoog in het vandaal bij het bedrijf. Ten eerste is er daarom de myTNT optie, waarbij u uw bestellingen, leveringen en gegevens makkelijk bij kunt houden. Ook vindt TNT het belangrijk dat u uw zending kan traceren en kan berekenen hoe lang de aflevertijd zal duren. Om het u allemaal zo makkelijk mogelijk te maken, heeft de TNT klantenservice een speciaal tabje op de website gekregen met Customer Service, waarbij u alles over de TNT post en hun diensten duidelijk wordt uitgelegd. Kijk vooral ook eens bij de Veelgestelde vragen sectie. Denk aan vragen over verzendkosten, hoe u uw pakketje kan traceren, hoe u überhaupt een pakketje moet versturen en ga zo maar door. Vindt u hier niet het antwoord op uw vraag? U kunt dan het contactformulier invullen om een antwoord op uw vraag te krijgen.

Als u nog steeds geen antwoord op uw vraag heeft, kunt u het contactformulier invullen. Hier kunt u uw gegevens, klantnummer ne vrachtbriefnummer invoeren om het voor u en TNT zo makkelijk mogelijk te maken om uw vraag goed te kunnen beantwoorden. Dit formulier is ook bedoeld voor klachten en suggesties of eventuele opmerkingen: TNT staat overal voor open en waardeert het dan ook dat u via de TNT klantenservice uw input geeft. Heeft u toch liever persoonlijk contact? Dan kunt u ook bellen maar het telefoonnummer 0800 – 1234. Alle telefoongesprekken met medewerkers van Customer Service, Sales en Administration worden ten behoeve van kwaliteitsdoeleinden echter wel opgenomen. Ook kunt u een brief sturen of langs gaan bij het hoofdkantoor. Als u langs wilt gaan, is het adres Taurusavenue 111, 2132 LS, Hoofddorp. Wilt u toch liever een brief sturen? Dan heeft u het volgende adres van de TNT klantenservice nodig: Postbus 13000, 1100 KG Amsterdam.

Het klantenservice TNT telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice TNT

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice TNT. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice TNT, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Arno Brotzki

Levering op tijd, helaas een onbeschofte koerier. Ik ga KPN inlichten over een andere koerier, gezien ik geen zin heb om ’s avonds onbeschofte chauffeurs aan de deur te hebben.

Jaap

Waarom een duur 0900 nummer vermelden als er ook een gratis 0800 nummer beschikbaar is??

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice TNT

Hulp nodig met het vinden van klantenservice TNT?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu