U zocht: Tele2 gratis nummer

Hulp nodig met het vinden van Tele2 gratis nummer?

Bel 035-2046666

Tele 2 gratis nummer

Beoordeling:

Tele2 gratis nummer
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Tele2 gratis nummer

Wilt u graag in contact komen met Tele2 en gebruik maken van een gratis nummer? Dan helpen wij u met alle plezier aan de juiste gegevens. Tele2 heeft een nummer in  gebruik waarop u de klantenservice kunt bereiken. In principe gaat het hier om een gratis nummer. Dat wil zeggen dat er door Tele2 geen extra kosten worden gerekend voor het bellen van dit nummer. Wanneer u al klant bent van Tele2 dan kunt u via de mobiele aansluiting van Tele2 gratis in contact komen. De gegevens van deze nummers verstrekken wij u uiteraard gratis.

Gratis nummer en bereikbaarheid

U kunt gratis contact opnemen met Tele2 dit kan door het volgende nummer te gebruiken, 020-754 4444.  Het is belangrijk om te vermelden dat dit nummer geen extra kosten geeft. Uiteraard is het afhankelijk van uw mobiele abonnement of uw telefoonabonnement wat de kosten zijn voor dit telefoontje.  Wat betreft de bereikbaarheid van dit nummer, het is niet mogelijk om dit nummer dag en nacht te bereiken. De bereikbaarheid van de Tele2 klantenservice is op werkdagen van 09:00 tot 18:00. Op zaterdag is het nummer van 09:00 tot 18:00 bereikbaar. Heeft u vragen over internet en wilt u vanuit het buitenland contact opnemen dan kunt u bellen met +31 640191602. De bereikbaarheid van dit nummer is gelijk aan de bereikbaarheid van het 020 nummer. Zoals aangegeven kunt u ook gratis in contact komen met Tele2 wanneer u al klant bent bij Tele2. Het nummer wat u daarvoor kunt gebruiken is 1200.

Het klantenservice Tele2 telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Tele2

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Tele2. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Tele2, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Mw Govers

mijn mail is slecht bereikbaar.
Ik verblijf op een locatie zorghotel in Hilversum.
Mijn waardering is in tegenstelling tot deze mededeling negatief

j.kamper1@chello.nl

in plaats van een contract van 44.00 euro per maand komt daar nog eens 21 procent bovenop, wat niet is aan gegeven dit is zeer kwalijk, zit nu wel aan een contract van 2 jaar vast

j.kamper1@chello.nl

in plaats van een contract van 44.00 euro per maand komt daar nog eens 21 procent bovenop, wat niet is aan gegeven dit is zeer kwalijk, zit nu wel aan een contract van 2 jaar vast

Contact

 

035-2046666

 

 

www.tele2.nl

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Tele2 gratis nummer

Hulp nodig met het vinden van Tele2 gratis nummer?

Bel 035-2046666

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu