U zocht: klantenservice St. Elisabeth Ziekenhuis

Hulp nodig met het vinden van klantenservice St. Elisabeth Ziekenhuis?

Bel 035-2046666

klantenservice St. Elisabeth Ziekenhuis

Beoordeling:

klantenservice St. Elisabeth Ziekenhuis
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Het St. Elisabeth Ziekenhuis Tilburg is een katholiek ziekenhuis in Tilburg. Het gebouw is in 1982 in gebruik genomen door de medische staf die daarvoor nog op de oude locatie zat, welke eveneens St. Elisabeth Ziekenhuis heette. Het gebouw is ontworpen door de architect A. Nijst en heeft een dubbele kamstructuur, ze bestaat uit een centrale gang met links en rechts daarvan lobben. De verpleegafdelingen zijn ondergebracht in twee torens boven de centrale gang.
Het ziekenhuis beschikt over vrijwel alle in Nederland erkende medische specialismen. Het bedient hiermee de regio Tilburg, maar levert ook bovenregionale en topklinische zorg. Te noemen zijn de IVF-behandelingen, coördinatie van de aidsbestrijding in een groot deel van de provincie Noord-Brabant, dialyse, plastische chirurgie en kaakchirurgie. Neurochirurgie is nog steeds een speerpunt, waardoor ook de traumatologie tot ontwikkeling is gekomen. Het St. Elisabeth Ziekenhuis is in 1999 aangewezen als regionaal traumacentrum en heeft de beschikking over een Mobiel Medisch Team. Het ziekenhuis opende in 2002 als eerste in Nederland een Gamma Knifecentrum.

Het klantenservice St. Elisabeth Ziekenhuis telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice St. Elisabeth Ziekenhuis

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice St. Elisabeth Ziekenhuis. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice St. Elisabeth Ziekenhuis, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice St. Elisabeth Ziekenhuis

Hulp nodig met het vinden van klantenservice St. Elisabeth Ziekenhuis?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu