U zocht: klantenservice Spar

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Spar?

Bel 035-2046666

klantenservice Spar

Beoordeling:

klantenservice Spar
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Spar is een supermarktketen die zijn origine in Nederland vindt. De supermarktketen is in 1932 opgericht in Zoetermeer door Adriaan van Well en heeft momenteel ogenveer 260 winkels in Nederland. Ook de winnkels van Attent behoren tot Spar Holding B.V, waardoor het aantal tot ongeveer 500 opgekrikt wordt. Spar is gedeeltelijk onder beheer van de Sperwer Groep, die tevens de eigenaar van Plus is, en deels onder de Sligro Food Group. Daarnaast kunt u Spar ook in onder andere België en Italië, Hongarije, Oostenrijk en Tsjechië vinden. Er is zelfs een Spar in de Chinese plaats Weihai te vinden. Omdat Spar in zoveel landen te vinden is, staat de klantenservice hoog bij hen in het vaandel.

Zonder klanten was Spar niets geworden, en daarom is het belangrijk dat de Spar klantenservice hun klanten zo goed mogelijk te woord staat en hen bij kan staan met hun problemen en vragen die met de supermarkt te maken hebben. Een manier om dit te bereiken is door online bestellen mogelijk te maken, zodat u zo makkelijk mogelijk boodschappen kan doen. Het kan natuurlijk voorkomen dat u hier een vraag over heeft. In dat geval kunt u uw klacht, vraag, suggestie of opmerking insturen via het contactformulier op de website. Hier vult u uw gegevens in en kiest u uw eigen Spar filiaal uit, om uw vraag meteen bij de goede persoon terecht te laten komen. Via het formulier kunt u uw naam, adres en telefoonnummer doorgeven en wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Als het digitale contact formulier niet snel genoeg werkt of u het gevoel heeft dat u uw vraag beter kunt verwoorden over de telefoon, kunt u bellen naar het hoofdkantoor van Spar: 088 – 4457777. Als u een vraag heeft over de producten, het online bestelgemak of een klacht heeft over de service van uw Spar filiaal, dan kunt u ook per post contact opnemen met de Spar klantenservice. Stuur uw brief jaar SPAR Holding B.V t.a.v.: Klantenservice, Postbus 9090, 1800 GB Alkmaar. Ook kunt u het bezoekadres een bezoekje wagen. Deze kunt u vinden op Zijlweg 18, 5145 NR Waalwijk. U kunt natuurlijk ook terecht bij het filiaal bij u in de buurt om uw vraag persoonlijk te stellen.

Ten slotte kunt u Spar ook op Facebook en Twitter vinden onder @SparNL. U kunt gebruik maken van de social media om korte vragen te stellen of een vlug complimentje te sturen. Voor uitgebreide vragen kunt u beter bellen of het contactformulier invullen, om een zo volledig mogelijk antwoord terug te kunnen krijgen zodat er geen miscommunicatie ontstaat.

Het klantenservice Spar telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Spar

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Spar. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Spar, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Spar

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Spar?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu