U zocht: Klantenservice Simyo

Hulp nodig met het vinden van Klantenservice Simyo?

Bel 035-2046666

Klantenservice Simyo

Beoordeling:

Klantenservice Simyo
1,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1 out of 5 based on 1 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Simyo Klantenservice
Simyo is een Mobiele Virtuele Netwerk Operator dat een relatief jong bedrijf is. In 2005 is Simyo opgericht samen met E-plus. Het hoofdkwartier van Simyo bevindt zich in Düsseldorf. Simyo hoort bij het Nederlandse telecommunicatiebedrijf KPN. Simyo biedt voornamelijk Sim Only abonnementen aan en prepaid kaarten. Ook biedt de website van Simyo de mogelijkheid om telefoons te kopen. Simyo klanten krijgen hierop speciale kortingen die erg aantrekkelijk zijn. Simyo heeft in 2013 de prijs in de wacht gesleept Ze zijn verkozen tot beste mobiele provider van september en oktober 2013. Ook voor de klantenservice wonnen ze in 2011 een award.
Visie van Simyo
Simyo staat klaar voor zijn klanten door de klant “Baas in eigen Bundel” te laten zijn. Via Mijn Simyo hebben klanten altijd inzicht in hun eigen bel-, en internetgedrag. Ook geeft dit de mogelijkheid om alle bundels op ieder moment van de dag aan te passen, uit te zetten of juist aan te zetten. Simyo werkt via het betrouwbare netwerk van KPN. KPN is de vierde grootste netwerkoperator in Europa. Simyo staat bekend om zijn eenvoudigheid. Geen poespas, geen addertjes onder het gras. Gewoon een provider die voor een eerlijke prijs goed bereik aanbiedt en bovendien op iedere mogelijke manier klaar staat met een klantenservice voor alle vragen van de klanten. Simyo is een “zustermerk” van Hi, en KPN is zoals eerder gezegd het zogenoemde “ouder-netwerk”.
Tarieven van Simyo
De tarieven van Simyo zijn in Nederland een stuk lager dan de duurde providers. Bij de abonnementen heb je al voor zeven euro per maand 300 belminuten, terwijl dit bij andere providers vaak het dubbele is. Voor het buitenland heeft Simyo uiteraard andere tarieven. Voor een Simyo prepaid kan je voor 0,10 ct. per minuut en per sms bellen en sms’en. Voor meer informatie over de tarieven van Simyo kunt u de klantenservice raadplegen.
Klantenservice Simyo en hulp
De reden dat Simyo zo’n goedkope MVNO is (Mobiele Virtuele Netwerk Operator) is, komt doordat zij geen geld investeren in dure winkels. Simyo is geheel online. Doordat Simyo geen winkels heeft is de klantenservice van Simyo een belangrijk onderdeel van het bedrijf. “Self Management via the Internet” wordt deze business strategie genoemd. Je kunt niet even naar de winkel om je vragen te laten beantwoorden en dus ga je met al je vragen naar de online of telefonische klantenservice. Ook maakt Simyo gebruik van een Twitter-account. Vierentwintig uur per dag kan je met al je vragen terecht bij deze Twitter klantenservice. Niet alleen voor vragen en klachten maar ook voor opmerking kunt u hier terecht. Op de website van Simyo vind je overigens ook een forum waarop Simyo klanten met elkaar kunnen chatten over vragen of problemen. Ook in dit forum werken verschillende mensen van Simyo om alle vragen te kunnen beantwoorden. In 2011 won Simyo zelfs een award voor beste klantenprestatie Customer Performance.

Het klantenservice Simyo telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Simyo

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Simyo. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Simyo, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★☆☆☆☆
Ik krijg geen contact met de klanten service.ik bel al een volledige dag. Het is een drama
- J.pels

helms

prima geholpen en snel

Lullo

Kut

Contact

 

035-2046666

 

 

www.simyo.nl

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Klantenservice Simyo

Hulp nodig met het vinden van Klantenservice Simyo?

Bel 035-2046666

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu