U zocht: klantenservice Seat Nederland

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Seat Nederland?

Bel 035-2046666

klantenservice Seat Nederland

Beoordeling:

klantenservice Seat Nederland
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Sociedad Española de Automólives de Turismo, beter bekend als SEAT, is een automerk dat werd opgericht in 1950. Samen met Volkswagen, Audi, Skoda, Bentley, Bugatti, Lamborghini en Porsche behoort het op dit moment tot de Volkswagen-groep. SEAT is een Spaans automerk en het hoofdkantoor van dit automerk staat in Martorell. Dit is een stad in Spanje. Op dit moment is Jürgen Stackmann de voorzitter van SEAT en oefent Alejandro Mesonero-Romanos de functie uit van Design Director. SEAT is bekend geworden door zijn veilige en handige auto’s. Het is dan ook niet gek dat de slagzin van het merk “Enjoyneering” is. Dit slaat op het feit dat het met plezier gemaakt is en er met plezier gebruik van moet worden gemaakt. Op dit moment heeft SEAT zo’n 11.500 medewerkers en kan zich dus zeker een zeer groot bedrijf noemen. Een leuk feitje over de SEAT is het feit er vroeger zeer hoge invoerrechten over buitenlandse auto’s gerekend werden, waardoor bijna alle personenauto’s in Spanje vroeger van het merk SEAT waren. SEAT was toen bijna het enige merk auto dat op staat gezien werd. Echter, SEAT is niet enkel bekend in Spanje. Ook in Nederland wordt dit automerk goed verkocht. Het is dan ook niet gek dat er nog een aparte afdeling voor is: SEAT Nederland. SEAT Nederland vindt het erg belangrijk dat haar klanten tevreden zijn over de service die zij bieden. Daarom heeft SEAT Nederland klantenservice hoog in het vaandel staan. De SEAT Nederland klantenservice bestaat uit meerdere onderdelen. Een van de belangrijkste varianten van SEAT Nederland klantenservice is het feit dat SEAT Nederland over een zeer uitgebreide website beschikt. De SEAT Nederland klantenservice heeft ervoor gezorgd dat zeer veel informatie op de website gegeven wordt. Hierdoor is het lang niet altijd nodig dat er direct contact wordt opgenomen met SEAT Nederland klantenservice. Vaak staat het antwoord op uw vraag namelijk al op de website van SEAT Nederland klantenservice. De website van SEAT Nederland is www.seat.nl. Echter, het kan voorkomen dat het wel echt nodig is om direct contact op te nemen met de SEAT Nederland klantenservice. Gelukkig heeft de SEAT Nederland klantenservice ervoor gezorgd dat dit ook gewoon mogelijk is. De beste manier om contact te zoeken met de SEAT Nederland klantenservice is telefonisch. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 08.00 in de ochtend tot en met 20.00 in de avond. Wel twaalf uur per dag dus. Wanneer u niet in staat bent om te bellen met de SEAT Nederland klantenservice kunt u ook contact zoeken met de SEAT Nederland klantenservice via Twitter of via email. Medewerkers van het webcareteam van de SEAT Nederland klantenservice zullen vijf dagen in de week voor u klaar staan om te reageren op uw vraag, opmerking, tip of klacht.

Het klantenservice Seat Nederland telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Seat Nederland

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Seat Nederland. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Seat Nederland, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Seat Nederland

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Seat Nederland?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu