U zocht: klantenservice Reader´s Digest

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Reader´s Digest?

Bel 035-2046666

klantenservice Reader´s Digest

Beoordeling:

klantenservice Reader´s Digest
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Reader’s Digest, in Nederland en België ook uitgebracht onder de naam Het Beste, is een van oorsprong Amerikaans tijdschrift dat in 52 edities in 35 verschillende talen over de hele wereld wordt uitgebracht. Reader’s Digest is het tijdschrift met de grootste oplage ter wereld. [1] Het maandblad bereikt naar schatting 50 miljoen lezers in 100 verschillende landen. Reader’s Digest bundelt een selectie van artikelen en rubrieken uit andere tijdschriften. De artikelen gaan over een brede waaier aan onderwerpen. Het tijdschrift wordt uitgebracht in relatief klein formaat (13,3 × 18,4 cm).
Reader’s Digest wordt uitgegeven door The Reader’s Digest Association, gevestigd in Chappaqua (New York), dat 92 verschillende tijdschriften uitbrengt, waaronder de 50 edities van Reader’s Digest. Tevens brengt het bedrijf boeken en andere mediaproducten uit.

Het klantenservice Reader´s Digest telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Reader´s Digest

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Reader´s Digest. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Reader´s Digest, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

A.P.Kornaat

Ondanks 3x contact met R-D ,1x per telf en 2x schr. blijft enige reactie uit. Het betreft een door mij 2x betaalde abonnement over 2015. 1x betaald op 29/12/2014 en 1x bet. op 27/5/2015 , na aanmaning 29/4/2015,dat er niet bet.zou zijn. begreep dat R-D buiten Ned. in chapter 11 is geplaatst. op mijn mail van 21/6/2015 ,reactie binnen 48 uur een reactie ?????? Mooi niet . Vraag mij af met welke oplichters bende wij te maken hebben. Reader,s Digest reageer en betaal terug.

L. van Wittmarschen klantnr. 39875086

November of december 2014 heb ik mijn abonnement reeds opgezegd ivm het overlijden van mijn man op 10 november 2014. Hiervan heb ik helaas nooit een bevestiging van u mogen ontvangen. In de tussentijd heb ik u div. mailtjes gestuurd, de laatste op 28-08-2015. Ook hierop heb ik geen reactie gekregen. Vandaag heb ik gebeld en kreeg ik te horen dat na heel wat smeken dat mijn abonnement per heden opgezegd is. Ik krijg de helft van € 39,95 retour. Ik vind dat niet eerlijk, tevens heb ik 9 min. aan de telf. gezeten en dat kost ook nog eens minimaal 9 x € 0,80 = € 7,20. Ik hoop dat ik deze kosten en minimaal 3/4 van € 39,95 van u mag terugontvangen.
Ik ben benieuwd of u nu op deze mail wel zult reageren.

Met vriendelijke groet. L.C.M. van Wittmarschen.

A.Timans Oranjeplein 248 Maastricht. Klant nr.88857076

Vanaf september geen “Het Beste” ontvangen. Blijkt mijn abonnement niet betaald te hebben. Heb echter geen aanmaning via de post ontvangen. Diverse keren via tel.contact met medewerkster de kwestie uitgelegd echter zonder resultaat.
Er is nu, 10 dec. een brief met betaling bewijs onderweg.
Hoop op correcte afhandeling.

Met vr. groet A.Timans

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Reader´s Digest

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Reader´s Digest?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu