U zocht: Klantenservice RDW

Hulp nodig met het vinden van Klantenservice RDW?

Bel 035-2046666

Klantenservice RDW

Beoordeling:

Klantenservice RDW
3,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 3 out of 5 based on 1 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Contact opnemen met de klantenservice van de RDW

In Nederland kennen we het RDW. Dit is een organisatie die de registratie van gemotoriseerde voertuigen en rijbewijzen verzorgt. De naam is afgeleid van Rijksdienst voor het Wegverkeer, later werd dit Dienst Wegverkeer en zo is de term RDW ontstaan. Nu kunt u bij het RDW terecht voor allerlei diensten, zoals het op naam zetten van een auto of een schorsing van een auto aanvragen. Verder zijn er nog allerlei diensten die het RDW verzorgd en waar u mogelijk vragen over heeft, hier zullen we verderop op deze pagina verder op ingaan. U bent op zoek naar de contactgegevens van het RDW zodat u ze even kunt bellen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wat u hiervoor eenvoudig kunt doen is bellen met 035-2046666, en u wordt doorverbonden met de klantenservice van het RDW.

Waarvoor contact opnemen met de helpdesk van het RDW?

Zoals we al schreven, er zijn tal van diensten die het RDW verzorgd en waar u mogelijk vragen over heeft. We zullen kort de verschillende onderwerpen beschrijven zodat u zeker weet dat u zonder problemen contact op kunt nemen. U vraag kan betrekking hebben op een auto, u wilt misschien een nieuw gekochte auto op naam zetten en heeft hier vragen over. Het kan ook zijn dat u niet meer in auto rijd en dat u deze (tijdelijk) wilt laten schorsen. Hetzelfde kan gelden voor een brommer of scooter die u in bezit heeft. Maar ook kan het gaan om administratieve zaken rond een aanhanger, een caravan, een motor, een bedrijfsauto of een vaartuig. Daarnaast kunt u misschien vragen hebben over het kentekenbewijs van een voertuig of misschien heeft u vragen over het rijbewijs. Wat zijn de handelingen die u moet doen als u een voertuig koopt, of verkoopt? Heeft u een voertuig op het oog en heeft u vragen over de tellerstanden. Wilt u misschien meer weten over de APK van een voertuig. Zoals u kunt lezen, genoeg redenen om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van het RDW.

Wanneer is de klantenservice van het RDW bereikbaar?

U kunt dagelijks contact opnemen met de klantenservice van het RDW. De medewerkers zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.00 op werkdagen (maandag t/m vrijdag). In het weekend en op feestdagen is het niet mogelijk om contact op te nemen met de telefonische klantenservice van het RDW. Ook wanneer u zakelijk vragen heeft, kunt u contact opnemen via het eerdergenoemde nummer.

Online contact opnemen

U kunt naast het telefonische contact ook mailen met het RDW. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid om via social media contact op te nemen. Als laatste is het nog mogelijk om een RDW-keuringsstation of balie te bezoeken met eventuele vragen. De snelste manier om in contact te komen blijft toch wel telefonisch. Om snel iemand te spreken is het zoals gezegd gemakkelijk om telefonisch contact op te nemen gebruik hiervoor het nummer 035-2046666 en u wordt snel doorverbonden met een collega van de klantenservice van het RDW.

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice RDW. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice RDW, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★★★☆☆
Enige tijd geleden (21-01-2019) heb ik een formulier met passfoto, rijbewijs, gezondheids keuring rapport etc naar U gestuurd. Ik woon momenteel in het buitenland. Graag verneem ik wat er nu verder gebeurt en wanneer ik mijn rijbewijs kan krijgen. Momenteel zit ik zonder rijbewijs. Hopend op een snelle reactie verblijf ik Met vriendelijke groet, Gert Jan Govers
- Gert Jan Govers

h van den berg

ik vind het slordig dat jullie niet na behoren tewerk gaan ik hat een motor gesloopt in 2011 de papieren hebben jullie
dat ik nu nog een boete krijg voor een motor die er niet meer is vind ik apsuert de wet spreekt over een verzekerins plicht maar wat als de motor er niet meer is wat moed er dan verzekert woorden aleen het bezit van een kenteken en dat is geen voertueg zo ver ik weet

Kremer

Ooit er over nagedacht dat je met een nederlads
Telefoonnummer ook uit het buitenland naar jullie
kunt bellen, maar met een 0900 nummer niet?.

Met. V . G.

Kremer

c.g.h.willmsz-van wijk

ikben vanaf begin 2013 bezig met uw instantie, na de dood van mijn man, het vanuit frankrijk te regelenvan de overschrijving van een kenteken JF-95-GK naar een frans kenteken, omdat wij ik nu in frankrijk woon en de 2cv niet meer naar nederland komt, ik geen schorsing kan doen, ik krijg geen digid. nr, en ben invalide geworden, dus nu wordt de 2cv overgeschreven op frans kenteken en wordt as. zaterdag hier gekeurd, en daarna voorzien van franse nr.platen, de kopiehiervan zal ik u opsturen, hopelijk is dan eindelijk een einde gekomen aan deze onverkwikkelijk correspondentie voor mij!!!!,

Bert

Ik ben zeer tevreden.

SM De Groot VD Want

Mijn kentekenplaat van de brommer verloren fl-682-p
hoe moet ik nu verder handelen en moet ik aangifte doen

M.Konter

Miv 6 december 2013 is ons huisnummer veranderd. Het nieuwe adres is Schepersweg 19 5401 PD Uden.
Op dit adres zijn 2 auto’s in gebruik: 83-SK-GN en 66-TRL-6.
Voor beide auto’s is het adres veranderd.
De gemeente Uden deelde mij mede dat zij dit middels een up-date aan uw dienst hebben doorgegeven.

marcovanegmond72@gmail.com

Zou graag willen weten of je ook nieuwe scooter een 49,9 cc met de begrenzers eruit ook kan laten keuren voor een motor hij zal dan misschien 70km per uur halen ik heb wel een motor rijbewijs A

Pim

Telefoonnummer klopt niet. Moet zijn 0900 0739 en kost 10cpm…

Contact

 

 

 

035-2046666

 

 

 

 

www.rdw.nl

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Klantenservice RDW

Hulp nodig met het vinden van Klantenservice RDW?

Bel 035-2046666

 

Menu