U zocht: klantenservice Rabo Mobiel

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Rabo Mobiel?

Bel 035-2046666

klantenservice Rabo Mobiel

Beoordeling:

klantenservice Rabo Mobiel
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

U heeft het misschien al gelezen, Rabo Mobiel stopt met de verkoop van telefoons en abonnementen. U kunt dus als nieuwe klant geen abonnement afsluiten. Heeft u al een abonnement bij Rabo Mobiel? Voorlopig verandert er voor u niets. U kunt gewoon blijven bellen. U houdt de dienstverlening die u van ons gewend bent. Ook het telefoonnummer en de openingstijden van onze klantenservice blijven ongewijzigd.
Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Achtergrond
Rabo Mobiel is de mobiele telecomaanbieder voor Rabobank klanten met internetbankieren. Zes jaar geleden startte Rabobank Rabo Mobiel in de overtuiging dat mobiel de toekomst is. Rabobank klanten konden bij Rabo Mobiel terecht voor heldere, duidelijke overeenkomsten en een uitstekende klantenservice. Daarnaast vergaarde Rabobank veel kennis op mobiel gebied. Dat leidde ertoe dat Rabobank in de afgelopen jaren diverse mobiele innovaties ontwikkelde, waar veel gebruik van wordt gemaakt. Sinds de opkomst van de smartphone verandert de markt voor telecomservices snel. Het verkopen van mobiele telefoons, abonnementen en prepaidkaarten staat voor Rabobank te ver af van bancaire activiteiten om daar in de toekomst voldoende op in te spelen. Daarom stopt Rabo Mobiel met de verkoop van telefoonabonnementen.

Het klantenservice Rabo Mobiel telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Rabo Mobiel

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Rabo Mobiel. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Rabo Mobiel, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Rabo Mobiel

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Rabo Mobiel?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu