U zocht: klantenservice PWN

Hulp nodig met het vinden van klantenservice PWN?

Bel 035-2046666

klantenservice PWN

Beoordeling:

klantenservice PWN
1,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1 out of 5 based on 1 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

PWN staat voor Puur Water en Natuur. Dit wilt zeggen dat het zowel een waterleidingbedrijf als een natuurbeheerder is. Waar we PWN vooral van kennen is natuurlijk het eerste. PWN is een waterleidingbedrijf in Noord-Holland. Het zorgt voor de levering van drinkwater aan meer dan 750.000 afnemers. Dit zijn zowel consumenten als bedrijven en instellingen alleen in de provincie Noord-Holland. Ze zorgen niet alleen voor de levering maar ook voor de productie van drinkwater. Hiervoor moeten ze eerst ergens water vandaan halen en dit zuiveren. Dit doet PWN met water uit de Lek en het IJsselmeer. Als dit water opgepompt is wordt het eerst gezeefd. Zo worden er het grote vuil uitgehaald. Vanuit hier wordt het water naar Castricum vervoerd. Dit gebeurd via grote leidingen naar de duinen. De duinen zorgen er met hun donkere en koele duinbodem voor dat het water geïnfiltreerd wordt. Dit wilt zeggen dat het bacteriologisch gezuiverd wordt waardoor schadelijke stoffen, bacteriën en zuurstof uit het water gehaald worden. Hierna gaat het water naar de productiebedrijven Bergen en Mensink waar het wordt na gezuiverd en waar er weer zuurstof aan het water toegevoegd wordt. Als laatste wordt het water gemengd met puur water uit het productiebedrijf Heemskerk. Dit pure water verlaag het kalk- en zoutgehalte van het water waardoor het een vele zachtere smaak krijgt. PWN spoort mensen aan water te drinken uit de kraan om verschillende redenen. Zo is volgens hun kraanwater niet alleen lekkerder maar ook meer betrouwbaar is dan water uit flessen omdat het aan meer eisen moet voldoen. Ook is kraanwater veel goedkoper en lekkerder omdat het niet met behulp van chloor schoongemaakt is. Maar naast het zorgen voor drinkwater houdt PWN zich ook nog bezig met natuurbeheer. Het beheert natuur in Wijk aan Zee en Bergen, Zandvoort en IJmuiden en Heemskerk. Dit beheer houdt vooral in dat PWN zorgt dat de duinen gezond blijven. Dit doet het voor het Noord-Hollands Duinreservaat, de Kennemerduinen en het Kraansvlak. Met dit natuurbeheer wilt PWN de natuur duurzaam houden zodat het herstel en ontwikkeling van de natuurwaarden in de gaten gehouden kan worden. Voor informatie over storingen en onderhoud, tarieven en betaling kunt u terecht op de klantenservice pagina van PWN, www.pwn.nl. Hierop kun je ook direct je meterstand doorgeven of storingen en werkzaamheden inzien. Ook is er een optie om de veel gestelde vragen in te kijken zodat je snel antwoord krijgt op je vraag over activiteiten van het PWN, wat ze doen in de natuur, met water en de verzorging van het water voor klanten. Soms is het fijner om de klantenservice te bellen. Het PWN heeft een telefonische klantenservice. Het telefoonnummer is bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur. Zowel voor consumenten als zakelijk is het telefoonnummer bereikbaar. Ook voor storingen en spoed is er een telefoonnummer.

Het klantenservice PWN telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice PWN

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice PWN. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice PWN, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★☆☆☆☆
krijg aanmaningen per post maar faktuur en eindafrekeningen niet per mail waardoor ik steeds te laat betaal graag een oplossing
- e.c.p.houssart rel.nr.229003

L.T.Schipperijn

mijn gegevens : rel.nr. 464797
Ik heb mijn verhuizing doorgegeven. Per 30 jan.2015 stopt contract leveringsadres Floraronde 267 te velserbroek.
Ik behoef GEEN nieuw contract op mijn nieuwe adres. Levering water is INBEGREPEN bij service-kosten van Velserhooft. Daqt u daar nota van neemt.
M.v.g. L. Schipperijn.

il.boers

Ik kan geen meter standen doorgeven telefonisch en niet via mail!
Stuur mij maar een gewoon kaartje!
Waardeloze service!!!

Jan van den Brink

Ben mijn kaart kwijt voor de meterstanden, kunt of wilt u een nieuwe sturen : 1441xx 12

Ttm Veldman relatienr.516431

Geachte heer/ mevr.

Ik heb van u een brief gekregen dat ik mijn meterstand nog niet door heb gegeven,wat ik nl wel heb gedaan ongeveer 2 weken geleden.
Maar bij deze heb ik het nu weer doorgegeven.

Vriendelijke groet Thea Veldman

JM.Syahailatua.Multatuli.straat14.1521MD.Wormerveer

wij hebben op 3oktober de bedrag van 37.29 overgemaakt relatnmr514517 betaalmerk72012503939370 bij deze Vriendelijk Bedankt.

R.bos

Waardeloos! Ben al 40 jaar klant bij jullie nooit een probleem met beltaling gehad,heb zelf gebelt dat ik mijn termijn moest Betalen,terstond betaalt!!Ik wens verschoond te blijven voor die achtelijkke post van jullie (incosso kosten) zend die maar een ander maar niet naar mij!!! M.v.g.

Rebel

Ik bel met een klacht 5 minuten voor 1700uur ik krijg iemand aan de telefoon en in het gesprek word het in een keer afgekapt wat lijkt dat het 1700 automatisch jullie gesloten zijn en dus het gesprek eindigt , vreemde dienstverlening en ik belde voor de derde keer omtrent wat bij julie al bekent is dat er voor de derde keer een brief bij mij in de bus ligt die voor dudok wonen bestemd is , waarom word dat niet doorgegeven door jullie naar intrum justitia dat dat afgelopen moet zijn . Ik Peter Rebel geen rekening heb openstaan maar wel lastig gevallen blijft worden ik zou het fijn vinden dat u dit oplost ! Mijn tel is 06 20677924 tot slot vind ik het vreemd waarom ik niet ben teruggebeld de gesprekken worden toch opgenomen ?

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice PWN

Hulp nodig met het vinden van klantenservice PWN?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu