U zocht: klantenservice Plus

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Plus?

Bel 035-2046666

klantenservice Plus

Beoordeling:

klantenservice Plus
1,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1 out of 5 based on 1 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Plus is een supermarktketen gevestigd in Nederland en heeft 254 vestigingen van zelfstandige ondernemers. De Plus formule is de opvolger van Plusmarkt, die in 1988 ontstond en maakt onderdeel uit van de Sperwer Groep. In 2010 kreeg Plus voor de vijfde keer een onderscheiding voor de beste biologische winkelketen van Nederland, en in 2013 werd het bedrijf uitgeroepen als het klantvriendelijkste bedrijf van Nederland. De slogan van het bedrijf is “Plus geeft meer.” Dit om de klant voor een zo laag mogelijke prijs zoveel mogelijk te kunnen geven! Uiteraard staat de klant bij Plus daarom ook hoog in het vaandel.

Zonder klanten was de Plus niets geworden, en daarom is het belangrijk dat de Plus klantenservice hun klanten zo goed mogelijk te woord staat en hen bij kan staan met hun problemen en vragen die met de supermarkt te maken hebben. Een manier om dit te bereiken is de veelgestelde vragen sectie op de website. De antwoorden die u hier vindt zijn de uitwerking van vragen als wat de Kiekeboebox-actie inhoudt, waar u uw sollicitatiebrief heen kan sturen of hoe u weet welke Plus zich bij u in de buurt bevindt. Ook vragen over aanbiedingen of het verschil tussen scharrel, vrije uitloop en biologische eieren kunt u hier vinden en het antwoord op de vraag waarom de Plus alleen vrije uitloopeieren verkoopt zal hier ook verschijnen.

In het geval dat uw gezochte antwoord niet op de website staat, kunt u ook gebruikmaken van de Plus klantenservice door het digitale contact formulier in te vullen. Via het formulier kunt u uw naam, adres en telefoonnummer doorgeven en wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Voor het stellen van uw vraag of opmerking kunt u kiezen tussen vijf verschillende categorieën: aanvraag, compliment, klacht, suggestie of vraag. Elke soort is welkom en Plus helpt u graag!

Als het digitale contact formulier niet snel genoeg werkt of u het gevoel heeft dat u uw vraag beter kunt verwoorden over de telefoon, kunt u gratis bellen naar de Plus klantenservice via 0800 – 222 444 3. Dit nummer is, in tegenstelling tot veel bedrijven, gratis te bereiken en levert u geen torenhoge telefoonrekening op. Het nummer is echter alleen te bereiken via een vaste telefoon: let hierop voordat u een telefoontje pleegt! Dit nummer is te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Zoals eerder aangegeven, staat Plus ook altijd open voor klachten en opmerkingen. Deze helpen het bedrijf te groeien! U kunt uw klachten of opmerkingen doorgeven door te bellen of een schriftelijke klacht in te dienen via het digitale contactformulier. Uiteraard is het ook mogelijk om bij uw filiaal langs te gaan.

Het klantenservice Plus telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Plus

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Plus. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Plus, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★☆☆☆☆
Ik heb twee varkenshaasjes gekocht bij de plus deze week. Ik heb gekozen voor de ongekruide varkenshaasjes. Nu heb ik de varkenshaasjes normaal gekruid met peper en zout. Na het bakken water ze niet te eten, echt veel te zout, zo vies. Omdat ik nooit veel zout gebruik heb ik de verpakking erbij gepakt en tot mijn verbazing staat er dat de kale varkenshaasjes zout bevatten. Nu snap ik waarom ze niet te eten zijn.. Ik wil bij deze dan ook een klacht indienen. Als je een ongekruide varkenshaas aanbied dan hoort daar geen zout op te zitten. Nu heb ik twee varkenshaasjes weg kunnen gooien van zes euro. Dat is veel geld en ik wens dan ook een oplossing. Miranda Brinkman
- Miranda Brinkman

CW v Dijk

Bij deze wil ik een klacht indienen over het feit dat de zak kleine
mora kroketjes uit het sasortiment zijn gehaald.
In de winkel heb ik mij laten vertellen dat ik niet de eerste was die hierom vroeg
Het zou te weinig verkocht worden.
Graag zou ik zien dat dit produkt weer terug komt in de supermarkt.
Met vr groeten.
Conny v Dijk.

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Plus

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Plus?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu