U zocht: klantenservice Oud Valkeveen

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Oud Valkeveen?

Bel 035-2046666

klantenservice Oud Valkeveen

Beoordeling:

klantenservice Oud Valkeveen
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Oud Valkeveen is een speelpark in de Nederlandse gemeente Naarden in de provincie Noord-Holland. Het park is gevestigd in de buurtschap Valkeveen, die op de uiterste noordpunt van de Utrechtse Heuvelrug is gelegen.
Het landgoed waarop Oud Valkeveen is gevestigd, stond vroeger bekend als ‘Oud Naarden’ en was eigendom van een rijke Amsterdammer die dit aankocht en er een boerderij liet bouwen die de naam Valkeveen kreeg. Na 1880 ontstond er een stoomtramverbinding tussen Amsterdam en het Gooi. Veel mensen maakten per tram een uitje naar het landgoed aangezien er een mooi strand aan de Zuiderzee aanwezig was. De eigenaren van de boerderij op het landgoed zijn toen om de bezoekers van een natje en een droogje te voorzien een pannenkoekenboerderij begonnen in de boerderij

In 1930 werd naast het pannenkoekenhuis een speeltuin aangelegd. Ook werden er activiteiten georganiseerd en paardenraces gehouden. In 1980 vestigde de bekende circusdirecteur Toni Boltini zich in Naarden als eigenaar/exploitant van het park. Sinds 2002 is het park eigendom van Michael van de Kuit van Nedstede.

Park is gebruikt in de film: “Pompy de robodoll” uit de jaren 80

Het klantenservice Oud Valkeveen telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Oud Valkeveen

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Oud Valkeveen. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Oud Valkeveen, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Oud Valkeveen

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Oud Valkeveen?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu