U zocht: klantenservice Oracle

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Oracle?

Bel 035-2046666

klantenservice Oracle

Beoordeling:

klantenservice Oracle
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Oracle Corporation, meestal kortweg Oracle genoemd, is een Amerikaans softwarebedrijf. Het is een zeer groot bedrijf met wereldwijd meer dan 10.000 werknemers. Het bedrijf is gevestigd in Redwood City in Californië, Amerika. De CEO van het bedrijf is op dit moment Larry Ellison. Oracle is met name bekend geworden door hun wereldberoemde database systeem dat dezelfde naam draagt als het bedrijf, Oracle. Hiernaast is Oracle ook een van de grootste leveranciers van bedrijfssoftware. Het is dus wel duidelijk dat Oracle van vele markten thuis is. Oracle werd in 1977 opgericht en is sindsdien erg succesvol op veel verschillende manieren. Zo heeft Oracle in de loop der jaren al een aantal andere succesvolle bedrijven overgenomen zoals bijvoorbeeld BEA Systems in 2008, Hyperion in 2007 en Sun Microsystems in 2009. Dit heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf nog verder kon groeien en daarmee nog succesvoller kon worden. Dat het bedrijf zo succesvol is, wil nog niet zeggen dat het er niet meer voor haar klanten is. Integendeel zelfs: Oracle heeft klantenservice hoog in het vaandel staan. De Oracle klantenservice kunt u dan ook op zeer veel verschillende manieren gebruiken. De Oracle klantenservice is tevens verdeeld over verschillende afdelingen. Zo is de afdeling die u kunt bellen voor vragen over hardware producten een andere afdeling van de Oracle klantenservice dan de afdeling die u kunt bellen voor vragen over Technology producten. Al deze verschillende afdelingen van de Oracle klantenservice kunt u natuurlijk ook op een andere manier bereiken dan alleen per telefoon. U kunt deze verschillende afdelingen van de Oracle klantenservice namelijk ook mailen. Wanneer u vragen heeft over de verkoop of over verschillende producten kunt u bellen met de “Oracle Direct” afdeling van de Oracle klantenservice. Hier kunt u terecht voor vragen over de Technology producten, over de Application producten of over de hardware producten. De e-mailadressen van de deze verschillende afdeling van de Oracle klantenservice zijn respectievelijk: infomail_nl@oracle.com, applications_nl@oracle.com, en hardware-sales_nl@oracle.com. Verschillende Nederlandse medewerkers van de Oracle klantenservice zullen deze e-mails lezen en ze zo snel en zo goed mogelijk beantwoorden. In Nederland heeft Oracle drie vestigingen met ieder ook een variant van de Oracle klantenservice. Deze drie vestigingen kunt u zowel per post als per telefoon bereiken. De postadressen zijn: Hertogswetering 163-167, postbus 40387, 3504 AD Utrecht; Claude Debussylaan 32, 1082 MD, Amsterdam; Televisieweg 2A, 1322 AC, Almere. U kunt deze vestigingen ook telefonisch bereiken. Hun telefoonnummers zijn respectievelijk: 030-669 9000, 020 201 8001, 030 669 9000. Er zijn dus veel manieren om de Oracle klantenservice te bereiken. U kunt bellen, een brief sturen, of mailen naar de Oracle klantenservice. Het is dus aan u wat u het meest prettig vindt.

Het klantenservice Oracle telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Oracle

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Oracle. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Oracle, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Oracle

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Oracle?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu