U zocht: klantenservice Oad

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Oad?

Bel 035-2046666

klantenservice Oad

Beoordeling:

klantenservice Oad
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Oad was tot 2013 de grootste touroperator van Nederland. Oad staat voor Overijsselse Autobusdiensten en valt onder de Oad Groep, een organisatie met eigen reisbureaus onder de naam Globe Reisburo. Het hoofdkantoor van Oad reizen was gevestigd in Holten (Overijssel) en verzorgde reizen naar meer dan zestig internationale landen. Vanuit dit hoofdkantoor werden drie verschillende onderdelen aangestuurd, namelijk Oad Reizen, de Globe Reisburogroep en Oad Touringcarbedrijf. Oad Reizen is een reisorganisator die naar meer dan zestig landen wereldwijd afreist. De vervoersmiddelen die zij ter beschikking hadden waren vliegtuigen, bussen, auto’s, boten en treinen. De Globe Reisburogroep was één van de grootste reisbureau ketens in Nederland en Oad Touringcar bedrijf richtte zich op de touring carvloot en was daarin de grootste particulier op dat gebied van Nederland. In september 2013 werd Oad failliet verklaard. Er heeft echter een doorstart van het touringcarbedrijf plaatsgevonden onder de naam Oad Bus b.v. Van het bedrijf afkomstig van deze doorstart bestaat een Oad klantenservice, die u kunt bellen als u vragen heeft over het boekingsproces.
Geschiedenis van Oad
Omdat Oad een bekend gezicht is binnen de reisorganisaties in Nederland, is een korte geschiedenis ervan niet overbodig. Oad werd in 1922 opgericht door Gerard ter Haar, die toen zijn eerste motorvoertuig kocht. In 1924 begon Ter Haar met personenvervoer in Borne. In ongeveer dezelfde periode werden vergelijkbare diensten opgericht die als doel het vervoer van personen hadden. In 1942 werd de Overijsselsche Autobusdiensten O.A.D. opgericht in Holten onder druk van de Commissie Vergunningen Personenvervoer, die een samenwerking trachtte te vinden tussen 24 autobusbedrijven in het oosten van Nederland. In 1949 werd het bedrijf vervolgens omgezet naar een naamloze vennootschap. Het jaar daarop opende Oad een nieuw hoofdkantoor inclusief garage en werkplaats. Ook ontstond toen de Oad klantenservice. De jaren die daarop volgden breidde het openbaar vervoer steeds meer uit en nam de populariteit van groepsuitstapjes aanzienlijk toe. Vanaf dat moment ging Oad ook steeds meer verzorgde busreizen organiseren en in 1970 verscheen de eerst Oad-reisgids, waarin veel informatie stond over de reizen zelf, maar ook over de toen compleet vernieuwde Oad Klantenservice.
Verschillende soorten reizen
Sinds de doorstart van Oad hebben zij de focus meer gelegd op busreizen, cruises, reizen naar Disneyland Parijs en themareizen. Voorbeelden van themareizen zijn ‘relaxte reis’, ‘combinatiereis’, ‘stedentrip’, ‘pelgrimsroute’ en ‘de ronde van Tirol’. Ook biedt Oad leuke hotels aan en hebben zij veel aanbiedingen die regelmatig geüpdatet worden. Ook het huren van een bus bij Oad reizen is mogelijk, net als het reserveren van een reis voor grote groepen.
Oad Klantenservice
Oad heeft een klantenservice die al uw vragen beantwoordt. U kunt bij Oad klantenservice terecht voor vragen over uw reisnummer, maar ook als u de online beschikbaarheid van bepaalde reizen wilt weten. Tevens als u uw reis wilt wijzigen of annuleren of als u vragen hebt over de beschikbaarheid en prijs van de reis, kunt u bij de Oad klantenservice terecht. Heeft u een vraag over de prijs van de reis en wat hier allemaal bij inbegrepen zit? Geen probleem, bel de Oad klantenservice! Soms kan het voorkomen dat er onduidelijkheid bestaat over of een bepaalde reis echt geboekt is, maar ook dan kunt u terecht bij de klantenservice van Oad. Zij zullen u ook informatie geven over de betaalmogelijkheden van uw reis en staan open voor verbeteringen ten opzichte van de website.

Het klantenservice Oad telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Oad

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Oad. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Oad, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Oad

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Oad?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu