U zocht: klantenservice Netpolis

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Netpolis?

Bel 035-2046666

klantenservice Netpolis

Beoordeling:

klantenservice Netpolis
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Netpolis is een assurantiekantoor, dus met andere woorden: een verzekeraar. Het is een bijzondere verzekeraar omdat het al zijn zaken geheel via het internet regelt. Al sinds 1998 is Netpolis, nu begrijpt u waar de naam vandaan komt, via het wereldwijde web actief. En dat heeft hen zeker geen windeieren gelegd. Het is een begrip in Nederland en zowel particulieren als bedrijven maken gebruik van hun voordelige polissen. Een groot voordeel van deze verzekeraar is het gegeven dat u 24 uur per dag een verzekering kunt aanvragen omdat u via het internet werkt. En daardoor kunt u tevens te allen tijde uw gegevens inzien. Toch maakt het dit wel wat onpersoonlijk. U kunt niet naar een vestiging bij u in de buurt. Toch willen ze u graag persoonlijk begeleiden zodat u een polis afsluit waar u tevreden over bent. Uiteraard kunt u hen met het telefoonnummer van Netpolis bereiken. Op onze website vindt u op de pagina over deze verzekeraar hun website. U kunt op hun website hun telefoonnummer van Netpolis vinden. Maar dan hebt u enkel het hoofdnummer te pakken en staat u waarschijnlijk lang in de wacht. Wilt u graag direct worden doorverbonden zonder bandjes te hoeven afluisteren? Bel dan met ons! Kijkt u eens op nl-contact.nl. U zult er een bijzonder 0800-nummer vinden. Bel dat nummer op tijdens kantooruren en geef aan welk bedrijf en afdeling u wilt spreken. We kunnen u het juiste telefoonnummer van Netpolis bijvoorbeeld geven maar we kunnen u tevens direct doorverbinden. Tel uit uw winst want dankzij deze uitstekende service betaalt u veel minder kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon.
We verbinden u via ons telefoonnummer met Netpolis
De mens vindt het zo nu en dan erg prettig om personeel van een bedrijf aan de lijn te krijgen die weten waar ze het over hebben. Die bevestiging hebben mensen nu eenmaal nodig. En dat is ook niet zo vreemd want het kan om flink bedrag gaan, zeker als u iets wilt declareren of een nieuwe polis wilt afsluiten. Als u het telefoonnummer van Netpolis niet bij de hand hebt, maar er wel haast achter zit omdat u net een ongeluk hebt gehad dan is het maar goed dat u ons telefoonnummer kent. Sla daarom deze website op, dus bookmark de site. Of sla dit nummer op in uw smartphone. Ten tijde van nood hebt u dan altijd de mogelijkheid om snel doorverbonden te worden met het telefoonnummer van Netpolis. Overigens mag u dag en nacht op ons rekenen. Zijn we telefonisch niet bereikbaar? Stuur dan een gratis sms met uw aanvraag. Van ons krijgt u binnen een minuut een gratis sms’je terug met het telefoonnummer van Netpolis.

Misschien hebt u een vraag over de hoogte van uw maandelijkse premie,
Of wilt u algemene gegevens wijzigen omdat u bent verhuisd,
Wilt u een ongeval melden en schade declareren? Ook dan kunt u het telefoonnummer van Netpolis waarschijnlijk maar al te goed gebruiken!

Kijkt u ook even tussen onze andere categorieën
Vanaf nu kent u de site waarmee u het telefoonnummer van Netpolis en ook de nummers van vele andere verzekeraars mee kunt vinden. U kunt gebruikmaken van de ingebouwde zoekbalk om het telefoonnummer van Netpolis te vinden of door op de categorie met verzekeringen te klikken. U zult zien dat u telkens weer bij ons aan het juiste adres bent. We blijven onze database uitbreiden zodat u in de toekomst ook onlangs opgerichte bedrijven snel telefonisch kunt bereiken. Wilt u uw eigen bedrijf opgeven? Dat kan nu direct door het digitale aanmeldingsformulier in te vullen.
Netpolis is een assurantiekantoor dat door heel Nederland verzekeringen aanbiedt. Dit doet Netpolis allemaal geheel via internet, al vanaf 1998. Netpolis is van menig dat verzekeren heel erg eenvoudig zou moeten zijn. Dit zou u geheel zelf moeten kunnen, zonder dat hier een adviseur of een dergelijke medewerker aan te pas komt. Dit is ook exact de reden dat Netpolis haar verzekeringen via internet aanbiedt. U kunt immers via internet heel erg eenvoudig zien bij welke verzekering aanbieder u het voordeligst uit bent, en dat is volgens Netpolis altijd hen. Verder geeft Netpolis een aantal redenen waarom u zich bij Netpolis zou moeten verzekeren. Zo geven ze aan dat ze erg betrouwbaar zijn omdat ze al 10 jaar een begrip zijn op het gebied van verzekeren via internet. Ook geeft Netpolis aan dat al tienduizenden mensen u voor zijn gegaan met het aanschaffen van een verzekering bij Netpolis, en dat zij veelal allemaal tevreden klanten waren. Dit komt onder andere omdat u bij Netpolis, volgens henzelf, van het hoogst mogelijke financiële voordeel geniet. Netpolis maakt namelijk lage kosten, heeft een efficiënte werkwijze en maakt, volgens henzelf, zeer goede inkoopafspraken met veel verschillende verzekeraars. Overigens kunt u een verzekering bij Netpolis 24 uur per dag en 7 dagen in de week aanvragen: altijd dus. Hiernaast kunt u ook op elk moment van elke dag een voorlopige dekking aanvragen, mutaties doorgeven of schade melden. Netpolis vindt het dus, duidelijk, erg belangrijk dat haar klanten er tevreden zijn. De Netpolis klantenservice is dan ook een onderdeel van het bedrijf waar veel tijd ingestoken wordt. Naast het feit dat u 24 per dag en 7 dagen in de week een verzekering bij Netpolis kan afsluiten, kunt u ook vaak direct contact zoeken met de Netpolis klantenservice. Dit kan bijvoorbeeld door te bellen met het informatienummer van de Netpolis klantenservice. Het nummer van dit informatienummer van de Netpolis klantenservice is 0900-NETPOLIS, dus 0900 638 76 54. Dit is echter niet het nummer dat u moet bellen wanneer u reeds verzekerd bent bij Netpolis en schade moet melden of vragen heeft over schade. U moet namelijk bij een ander onderdeel van de Netpolis klantenservice zijn voor vragen over schade of schademeldingen. Hiervoor moet u bellen met 0187 488 400. Een medewerker van de Netpolis klantenservice zal u dan zo goed mogelijk te woord staan. Als u liever uw vraag mailt in plaats van direct iemand van de Netpolis klantenservice spreekt, kan dat natuurlijk ook. U kunt elke dag van het jaar en elk uur van de dag mailen met de Netpolis klantenservice. Een medewerker van de Netpolis klantenservice zal u dan zo goed mogelijk en zo snel mogelijk een antwoord sturen. Bij de Netpolis klantenservice kunt u terecht voor vragen, tips, opmerkingen, klachten en andere zaken. Het mailadres van de Netpolis klantenservice is post@netpolis.nl.

Het klantenservice Netpolis telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Netpolis

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Netpolis. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Netpolis, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Sizaar

Ik wel graag geen post of andere rekening in me post hebben want ik heb me auto verkocht en jullie dienstverlening is zeer slecht

SlachtofferNetpolis

waardeloos, geldkloppers, winststrevers, afzetters, no-service, no-uitbetalers, …..

sharita

beste

ik zou graag door jullie gebeld willen worden, ik ben te bereiken onder telnr 06-40014598
ik wil graag iets meer info betreft autoverzekering mbt eigen risico.

alvast bedankt

met vriendelijke groeten,

sharita
06-40014598

E Mann

Doorverbonden, beltoon te horen vervolgens na 5 min ingesprekstoon! Maar wel de hoge kosten moeten betalen!

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Netpolis

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Netpolis?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu