U zocht: klantenservice Neckermann

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Neckermann?

Bel 035-2046666

klantenservice Neckermann

Beoordeling:

klantenservice Neckermann
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Neckermann (online store)

Neckermann is een van oorsprong Duits postorderbedrijf. Zij werd in 1950 door Josef Neckermann opgericht. De eerste catalogus bestond uit enkel 12 pagina’s en had slechts 133 artikelen. Ongeveer 17 jaar later werd Neckermann ook actief in Nederland, nadat zij een samenwerkingsverband aanging met ‘Textielcentrale Hulst’. In 2006 maakte Neckermann de overstap van traditioneel postorderbedrijf naar een modern e-commercebedrijf, waarbij het bedrijf met name online ging opereren. In 2014 kon Neckermann, na een faillissement, een doorstart maken waarbij het bedrijf compleet vernieuwd werd. Hoewel zij in een nieuw jasje is gestoken, heeft zij nog steeds dezelfde betrouwbaarheid en service waar zij alle voorgaande jaren om bekend stond. Inmiddels heeft zij ongeveer 1 miljoen Nederlandse klanten per maand. Hoewel zij dezelfde naam draagt, is Neckermann reizen geen onderdeel meer van het bedrijf, zij is namelijk inmiddels overgenomen door Thomas Cook.
Hoewel Neckermann van oorsprong enkel alleen mode aanbood, is haar assortiment tegenwoordig zeer uitgebreid. Van damesmode tot aan witgoed, en van dierenverzorging tot speelgoed.
Elke bestelling die meer dan €50,- bedraagt wordt gratis verzonden. Daarnaast biedt Neckermann haar klanten altijd 14 dagen bedenktijd na ontvangst van de bestelling. Daarnaast kan de klant er kosteloos voor kiezen om pas achteraf te betalen.
Indien u graag op de hoogte gehouden wilt worden van de nieuwste toevoegingen aan het assortiment en de laatste aanbiedingen, dan kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief van Neckermann. U kunt zich hiervoor inschrijven via de website.
In het geval dat u een vraag, suggestie of opmerking heeft voor Neckermann, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer 0900 – 0194. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Indien u Neckermann liever via de digitale weg wilt bereiken, dan kunt u dit doen door een e-mailbericht te versturen naar service@nl.neckermann.nl. Daarnaast kunt u ook een bericht achterlaten op één van de social media pagina’s van Neckermann. De klantenservice is actief op zowel Facebook (facebook.com/neckermanncom) als Twitter (@neckermanncom). Het is helaas niet mogelijk om per port contact op te nemen met Neckermann. U kunt natuurlijk wel altijd de zeer uitgebreide veel gestelde vragen-sectie op de website raadplegen. Hier vindt u antwoord op de meest voorkomende vragen en problemen.
Het Nederlandse hoofdkantoor van Neckermann is gevestigd op Kwekerijweg 2C, 3709 JA Zeist. Hier dient u overigens niet uw retourzendingen naar te versturen, hiervoor kunt u een speciaal formulier printen vanaf de website van Neckermann.

Het klantenservice Neckermann telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Neckermann

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Neckermann. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Neckermann, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Helene Roos

Telefonisch contact veel te duur.
Svp Reactie mbt BKR registratie daar ik geen klant van u ben (hooguit 1x iets besteld, geretourneerd) sta ik wel geregistreerd met ’n hoog bedrag. Schandalig !

reactie: telnr 045-8883889 of via email: bangkarob@home.nl

Mocht ik niets van u vernemen maak ik dit aanhangig bij Kassa of Radar !

groet,
Helene Roos
Ridder Thibaldstraat 3
6444ED Brunssum

H. Van Gent

de kosten van het bellen zo duur dus kan ik niks bestellen jammer

Wil van Leuwen Stationsstraat 63 Weert.

Ik ben met mijn vriendin 10 dagen in Spanje geweest in Hotel Presidente in Benidorm geboekt bij Neckermann wij willen graag een compliment geven aan de geweldige organisatie van Neckermann alles klopte zoals afgesproken was hiervoor onze dank.

Vriendelijke Groet W.van Leuwen

Zegers

Ik had mail gestuurd maar ik moet per telefoon contact maken waarom niet via mail
Groet Zegers

m.a woiski

ik probeer neckermann te bellen en het nummer eageert niet. ik heb ook de klachten gelezen en niemand krijgt bijna kontact met het bedrijf. wat moet ik doen. met vriendelijk groet m.a. woiski

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Neckermann

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Neckermann?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu