U zocht: klantenservice Nationale Nederlanden

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Nationale Nederlanden?

Bel 035-2046666

klantenservice Nationale Nederlanden

Beoordeling:

klantenservice Nationale Nederlanden
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Bij de Nationale Nederlanden kunt u voor uiteenlopende zaken terecht. Het is dan ook niet gek dat er hier veel mensen klant zijn of klant willen worden.

Sparen
Beleggen
Verzekeren

Maar denk ook aan het nemen van een hypotheek of het afsluiten van een ander soort lening. Voor deze zaken bent u aan het goede adres bij de Nationale Nederlanden. Het is niet altijd even leuk om deze zaken te regelen, maar het is wel nodig om een zo goed mogelijk leven te leiden. Het is altijd verstandig om spaargeld te hebben. We kunnen niet in de toekomst kijken en dus moet u op een aantal onverwachte zaken voorbereid zijn. Daarnaast is het natuurlijk ook fijn om regelmatig leuke dingen te doen. Een vakantie kan best wel wat kosten en het is dan wel zo prettig als u hiervoor al gespaard heeft. Natuurlijk kunnen zij u bij de Nationale Nederlanden hierbij helpen. Ten eerste krijgt u een goede rente, waardoor u nog meer voordelen uit uw spaargeld kan halen. Daarnaast zullen zij u helpen bij het behalen van uw spaardoelen. Op die manier hoeft u dus alleen maar te bedenken wat uw doel is en zij zullen samen met u gaan kijken naar wat de mogelijkheden zijn. Dit geld natuurlijk ook voor de andere producten die zij aanbieden. Van het beginnen met beleggen tot het afsluiten van verzekeringen. Hier bent u aan het juiste adres voor een uitstekend en passend advies op al deze gebieden.
Vind snel het telefoonnummer van Nationale Nederlanden
Of u nu al klant bent bij de Nationale Nederlanden of dit graag wilt worden, het is dan wel zo prettig om het telefoonnummer van Nationale Nederlanden te kunnen vinden. Op die manier kunt u alle vragen die u heeft stellen aan een van de medewerkers van dit bedrijf. Veel dingen kunt u online regelen. Wanneer u bijvoorbeeld verzekerd bent via de Nationale Nederlanden dan is het mogelijk om via de website eventuele schade te melden. Het kan echter zo zijn dat u er niet uitkomt of dat u bepaalde informatie die u zoekt niet direct kunt vinden. Misschien wilt u wel een persoonlijk advies op het gebied van bijvoorbeeld verzekeringen of het openen van een spaarrekening. Dit soort dingen kunnen zij uiteraard ook over de telefoon voor u regelen. Het vinden van het telefoonnummer van de Nationale Nederlanden die u nodig heeft doet u het snelst via NL Contact. U kunt dit op verschillende manieren aanpakken. Ten eerste kunt u heel eenvoudig het telefoonnummer van de Nationale Nederlanden vinden op de website van NL Contact. Daarnaast vindt u hier ook meer informatie over het bedrijf. Is dat niet voldoende? Bel dan met het nummer 0900-0700. Voor slechts € 0,80 zal een van de medewerkers u graag te woord staan en u meer vertellen over wat u nodig heeft. Het is mogelijk om het telefoonnummer van Nationale Nederlanden te noteren zodat u het bedrijf op een later moment zelf kunt bellen. Nog veel handiger is het om u direct te laten doorverbinden. U weet dan meteen zeker dat u de juiste medewerker aan de lijn heeft.
Krijg het telefoonnummer van de Nationale Nederlanden over de sms
Heeft u nu geen tijd om de Nationale Nederlanden te woord te staan? Dan kunt u het telefoonnummer van de Nationale Nederlanden ook gratis via een sms-bericht ontvangen. Een ding is zeker: het wordt niet heel veel makkelijker om het telefoonnummer van de Nationale Nederlanden te vinden. Neem dus vandaag nog contact op met NL Contact en doe er uw voordeel mee.
Nationale Nederlanden is een grote financiële dienstverlener in Nederland. De financiële organisatie heeft meer dan vijf miljoen klanten. Het bedrijf verleent zijn diensten aan particulieren en bedrijven. Nationale Nederlanden bestaat inmiddels meer dan 170 jaar en kent een ruim aanbod van producten. Zo kun je bij Nationale Nederlanden een verzekering afsluiten, sparen, beleggen en een lening afsluiten. Er werken ongeveer 6000 personen.
De klantenservice van Nationale Nederlanden is te bereiken op het telefoonnummer 088-6630663. Dit nummer is te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Op de website van de Nationale Nederlanden is een keuzemenu te vinden voor de klantenservice. De klantenservice houdt zich vooral bezig met schadeverzekeringen zoals de auto-, inboedel en reisverzekering.
Mocht u schade willen melden bij Nationale Nederlanden, kunt u het nummer 088-6633111 bereiken. Dit nummer is alle dagen bereikbaar, gedurende 24 uur per dag. Ook het keuzemenu van dit nummer wordt op de website van Nationale Nederlanden weergeven.
Indien u echter vragen hebt over een levensverzekering, lijfrente, overlijdensrisicoverzekering of een beleggingsverzekering van Nationale Nederlanden, kunt u het nummer 088-6630000 raadplegen. Dit nummer is op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 17:30 uur. Voor een RVS Levensverzekering, RVS Lijfrente, RVS Overlijdensrisicoverzekering of een RVS Beleggingsverzekering is het telefoonnummer 031-8662054 te bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 21:00 uur. Mocht u vragen hebben over de ING Levensverzekering kunt u het nummer 088-6330660 raadplegen van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 21:00 uur.
De klantenservice van Nationale Nederlanden heeft een apart onderdeel voor de afdeling Sparen. Indien u een vraag heeft over internetsparen, banksparen, spaarloon of bedrijfssparen kunt u het bellen naar het telefoonnummer 088-6630663. Dit nummer is bereikbaar op elke werkdag van 08:00 tot 21:00 uur. Op zaterdag is het telefoonnummer te bereiken van 09:00 tot 17:00 uur. Het keuzemenu van deze telefoonlijn staat op de website van Nationale Nederlanden. Mocht u een vraag hebben over uw levensloop, kunt u het nummer 010-5130734 bellen van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur.
Het nummer 088-6630663 is te bereiken indien u vragen heeft over beleggingen en lenen. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 21:00 uur. Ook is het nummer te bereiken op 09:00 tot 17:00 uur. Voor vragen over een hypotheek kunt u Nationale Nederlanden bereiken op het nummer 010-5130665.
Mocht u een creditcard willen aanschaffen bij Nationale Nederlanden, kunt u het nummer 020-6600066. Dit nummer is elke dag bereikbaar gedurende de hele dag.
Voor vragen over uw pensioen kunt u het nummer 088-6636000 bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur. Vragen over inloggegevens kunt u stellen aan de klantenservice op het nummer 088-6630112.Dit nummer is doordeweeks bereikbaar van 08:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. Het melden van een overlijden kan op het nummer 088-6630233 van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30.
Ook is er een telefoonnummer bereikbaar voor algemene vragen aan de Nationale Nederlanden, het nummer 070-5130303 is te bereiken van 08:00 tot 17:30 uur op maandag tot en met vrijdag. Het keuzemenu staat op de website van Nationale Nederlanden.

Het klantenservice Nationale Nederlanden telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Nationale Nederlanden

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Nationale Nederlanden. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Nationale Nederlanden, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

ww ludwg

goedenmorgen ik wil mn rkkening nummer veranderen maar ik weet niet waar ik moet zijn op jullie site ik had net een collega aan de lijn maar de verbing werdt verbroken dus bij deze doe ik het maar even op deze manier mrt vr gr ww ludwig-verhoef antilopespoor 185 3605 cm in maarssen e-mail adress wwverhoef@hotmail.com

w j van Esch

adviseur in de buurt van vlijmen nr-brabant

jeanne.graafmans@home.nl

Kunnen jullie mij vertellen hoe het nummer heet van jullie reclame op tv??
Ik ben helemaal onder de indruk van het nr ,en hoe de reclame is.
Bij voorbaat hartelijk dank,J Graafmans.

A.H van der Zwaan

Telefonisch slecht bereikbaar, sta steeds minuten lang in de wachtrij, nu ook meer als 10 minuten.

L.T.Mak polis: 240-26904182 zekerheidspakket particulieren

woonverzekering inboedel, daar staat bij eigenaar/huurder dat wij huurder zijn. Wij zijn eigenaar. Wilt u dit bij de volgende keer wijzigen.

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Nationale Nederlanden

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Nationale Nederlanden?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu