U zocht: klantenservice Multi Vlaai

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Multi Vlaai?

Bel 035-2046666

klantenservice Multi Vlaai

Beoordeling:

klantenservice Multi Vlaai
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Multivlaai is een grote franchiseonderneming die is gespecialiseerd in het produceren en verkopen van vlaaien. Multivlaai bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar en is gevestigd in heel Nederland. De vlaaien die Multivlaai verkoopt, worden vers bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Dagelijks worden er voor Multivlaai meer dan 40 soorten vlaaien geproduceerd. Daarna worden de vlaaien vervoerd naar alle vestigingen in Nederland. Dit gebeurt allemaal binnen 24 uur, waardoor u altijd een verse vlaai heeft. Bij Multivlaai kunt u tevens taarten, bonbons en cadeaubonnen kopen. Dit kan zowel online als in de vestigingen van Multivlaai.
U kunt Multivlaai op verschillende manieren bereiken. Allereerst kunt u op de website een vestiging selecteren waaraan u uw vraag wilt stellen. Zo kunt u contact opnemen met de plaatselijke Multivlaai. Ook kunt u op deze manier in contact komen met Multivlaai Nederland. Daarnaast kunt u een brief sturen naar het hoofdkantoor. U kunt uw brief adresseren aan Multivlaai Retail B.V., Ovv. Contact via Website, Postbus 148, 4900 AC Oosterhout. De organisatie zal na ontvangst van de brief zo snel mogelijk contact met u opnemen. Tevens is het mogelijk om een e-mail te sturen. U kunt uw bericht sturen naar info@multi-vlaai.nl.
Mocht u een bestelling willen plaatsen bij Multivlaai, kunt u dat doen door contact op te nemen met de dichtstbijzijnde winkel. Dit kunt u doen door het telefoonnummer 0800-0250025 te bellen. Dit is een gratis telefoonnummer. Indien u echter een vraag heeft over een traktatie of felicitatie of de waardering van uw klanten, medewerkers of leveranciers, kunt u ook contact opnemen met Multivlaai. Hier kunt u het beste het telefoonnummer 0800-0991119 voor gebruiken. Ook dit is een gratis telefoonnummer.
Tevens bestaat er een online contactformulier, waarmee u in contact kunt komen met Multivlaai. Indien u uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, vestiging en uw bericht invult en op verzenden drukt, wordt uw contactformulier verzonden. Multivlaai zal hierna zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Ook is Multivlaai actief op sociale media. U kunt uw vraag daarom ook stellen via Twitter of Facebook. Daarnaast is de organisatie vindbaar op Google plus.

Het klantenservice Multi Vlaai telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Multi Vlaai

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Multi Vlaai. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Multi Vlaai, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

sonja mecksenaar

kom ik om 16.05uur bij de mutivlaai hellevoetsluis. wil ik twee bosche bollen kopen.dat kon niet omdat het 4 uur was geweest.er stond niets bij de nog grote schaal.gooien jullie die weg.of neemt het personeel ze mee?ik heb nog nooit zoiets geks meegemaakt.slecht voor de zaak.
vr.gr.
s.mecksenaar
tel:0181663980
ps.graag uw antwoord

Jansen

Heb voor vaderdag een aardbei bavarois vla besteld zaterdag opgehaald, vond het heel jammer dat ersupergrote zure aardbeien oplagen. Heb ze er af gehaald omdat ze echt niet lekker waren.
Dit moest ik even kwijt.

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Multi Vlaai

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Multi Vlaai?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu