U zocht: klantenservice MKB

Hulp nodig met het vinden van klantenservice MKB?

Bel 035-2046666

klantenservice MKB

Beoordeling:

klantenservice MKB
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

De Koninklijke Vereniging Midden- En Klein Bedrijf Nederland is voor een kansrijk ondernemersklimaat en is uitgegroeid tot de grootste ondernemersorganisatie van Nederland. De MKB vertegenwoordigt dan ook 120 brancheorganisaties, 250 lokale ondernemersverenigingen en duizenden rechtstreeks aangesloten ondernemers. De MKB bestaat officieel sinds 1995, maar had al meerdere voorgangers, waarvan de eerste in 1902. De MKB is actief op Europees en landelijk niveau in zowel steden als regio’s. Daarnaast is de MKB opgebouwd uit clusters. Deze zijn zakelijke dienstverlening, detailhandel, zorg en publieke dienstverlening, industrie en bouw en vrije tijd en zakelijke gastvrijheid. De MKB kenmerkt zicht door doelgerichte lobby en dienstverlening, kennis van de dagelijkse ondernemerspraktijk en een ijzersterk organisatievermogen. De klanten zijn dus ook erg belangrijk voor de MKB en daarom hebben ze hun MKB klantenservice geoptimaliseerd.

Omdat de MKB deze diensten speciaal voor de klant heeft ontwikkeld, staat hun klantenservice dus ook hoog bij hen in het vaandel. Ten eerste is er daarom de Veelgestelde vragen sectie. Voordat u gebruik maakt van de MKB klantenservice, kunt u eerst een kijkje nemen bij deze vragen. Zo worden de vragen behandeld over het magazine Ondernemen!, adreswijzigingen, vragen over het stoppen van uw lidmaatschap of waarom de merknaam MKB-Nederland is. Vindt u hier niet het antwoord op uw vraag? U kunt dan het contactformulier invullen om een antwoord op uw vraag te krijgen.

U kunt natuurlijk ook gewoon een e-mail sturen naar de MKB klantenservice indien u dit prettiger vindt. In dit geval stuurt u een e-mail naar bureau@mkb.nl. Daarnaast kan het ook zo zijn dat u liever iemand persoonlijk spreekt. Is over de telefoon genoeg voor u, dan kunt u bellen naar 070 – 349 09 09. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u belangrijke documenten door moet faxen. In dit geval kunt u gebruik maken van het fax nummer 070 – 349 09 08.

U kunt ook een bezoekje brengen aan het hoofdkantoor. Dit doet u op de Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV, Den Haag. Let echter op als u een brief aan de MKB klantenservice wil sturen: dit is een ander adres! U kunt dit doen op Postbus 93002, 2509 AA, Den Haag. Tenslotte kunt u de MKB klantenservice ook op LinkedIN en Twitter vinden via @MKBNL.

Het klantenservice MKB telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice MKB

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice MKB. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice MKB, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice MKB

Hulp nodig met het vinden van klantenservice MKB?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu