U zocht: klantenservice Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport?

Bel 035-2046666

klantenservice Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Beoordeling:

klantenservice Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is één van de elf ministeries van de Nederlandse overheid. Het algemene motto van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is ‘Nederland gezond en wel’, het ministerie is dan ook verantwoordelijk voor het beleid op het gebied van gezondheidszorg, maatschappelijke zorg en sport. Projecten waar het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport bijvoorbeeld mee bezig is, is het beleid op het gebied van het zorgstelsel, het versterken van de sociale infrastructuur en het bevorderen van sport.
Er zijn een aantal instellingen die onder de verantwoordelijkheid van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, zoals Inspectie Jeugdzorg, het Sociaal en Cultureel Planbureau, het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen, de Inspectie voor de Gezondheidszorg en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.
In het geval dat u een vraag, opmerking of suggestie heeft voor het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport kunt u per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de Informatie Rijksoverheid via het algemene telefoonnummer 1400. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur. Tevens is het mogelijk om het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport per fax te contacteren, dit doet u door uw fax te versturen naar faxnummer 070 – 3407834. Indien u liever digitaal contact wilt opnemen met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen, of door de sociale media pagina’s van het ministerie te bezoeken. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is actief op zowel Twitter (@minvws) als Facebook (facebook.com/minvws). Tevens is het natuurlijk ook mogelijk om het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport per post te contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 20350, 2500 EJ Den Haag.
In het geval dat u een Wob-verzoek wilt indienen bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, waarin u verzoekt om openbaarmaking van informatie, dan kunt u dit zowel per fax als per post doen. Indien u het verzoek per fax wilt indienen, dan kunt u uw verzoek versturen naar faxnummer 070 – 3405984. Mocht u uw verzoek per post willen versturen, dan kunt u deze adresseren aan Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, t.a.v. Wob-eenheid, directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20350, 2500 EJ Den Haag. Voor meer informatie over de vereisten van een Wob-verzoek kunt u de website van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport raadplegen.
Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is gevestigd aan Parnassusplein 5, 2511 VX Den Haag. U kunt alleen op afspraak op het ministerie terecht. Het algemene telefoonnummer van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is 070 – 3407911.

Het klantenservice Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu