U zocht: klantenservice Ministerie van Algemene Zaken

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Ministerie van Algemene Zaken?

Bel 035-2046666

klantenservice Ministerie van Algemene Zaken

Beoordeling:

klantenservice Ministerie van Algemene Zaken
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Het ministerie van Algemene Zaken is één van de elf ministeries van de Nederlandse overheid. Het ministerie is het ministerie dat gelinkt is aan de minister-president. De algemene focus van het ministerie van Algemene Zaken is dan ook de coördinatie van het algemeen regeringsbeleid en overheidscommunicatie. Daarnaast is zij ook verantwoordelijk voor de voorlichting over het koninklijk huis.
Het ministerie van Algemene Zaken werd opgericht in 1937, met name ter ondersteuning van de minister-president. Tussen 1945 en 1947 was het ministerie van Algemene Zaken tijdelijk opgeheven en leidde de minister-president het ministerie van Algemene Oorlogvoering van het Koninkrijk vanuit Londen. Na 1947, toen de werkzaamheden op het ministerie van Algemene Zaken weer hervat werden, bleef het ministerie uitgroeien. Waar bij de oprichting maar 12 personen werkzaam waren bij het ministerie, zijn dat er nu 400. Desalniettemin is het ministerie van Algemene Zaken veruit het kleinst in vergelijking met alle andere Nederlandse ministeries.
Binnen het ministerie zijn er vier hoofdafdelingen, namelijk het Kabinet Minister-President, de Rijksvoorlichtingsdienst, de Dienst Publiek en Communicatie en Bureau Wetenschappelijke Raad Regeringsbeleid. Daarnaast zijn er ook nog centrale afdelingen binnen het ministerie van Algemene Zaken werkzaam.
De minister-president is actief op social media, u kunt hem onder andere volgen op Facebook (facebook.com/ministerpresident) en Twitter (@minpres). Tevens kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief van het ministerie van Algemene Zaken, u kunt ervoor kiezen om dagelijks of wekelijks een update in uw mailbox te ontvangen. Inschrijven voor de nieuwsbrief kunt u gemakkelijk via de website van het ministerie van Algemene Zaken doen.
In het geval dat u een vraag, suggestie of opmerking heeft voor het ministerie van Algemene Zaken, kunt u per telefoon contact opnemen met de klantenservice van Informatie Rijksoverheid via telefoonnummer 1400. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur. Tevens is het mogelijk om per fax contact op te nemen met het ministerie van Algemene Zaken, dit doet u door uw fax te adresseren aan faxnummer 070 – 3564683. Indien u liever uw vraag digitaal wilt stellen, dan kunt u dit doen door het online contactformulier op de website in te vullen. Mocht u het ministerie van Algemene Zaken per post willen contacteren, dan kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Postbus 20001, 2500 EA Den Haag. Het ministerie van Algemene Zaken streeft ernaar om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.
Het ministerie van Algemene Zaken is gevestigd op Binnenhof 19, 2513 AA Den Haag. U kunt hier echter alleen op afspraak terecht. Het algemene telefoonnummer van het ministerie is 070 – 3564100.

Het klantenservice Ministerie van Algemene Zaken telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Ministerie van Algemene Zaken

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Ministerie van Algemene Zaken. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Ministerie van Algemene Zaken, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Ministerie van Algemene Zaken

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Ministerie van Algemene Zaken?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu