U zocht: klantenservice Minimundi

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Minimundi?

Bel 035-2046666

klantenservice Minimundi

Beoordeling:

klantenservice Minimundi
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Minimundi is een pretpark dat gevestigd is in Middelburg, Zeeland. Het park bestaat uit verschillende onderdelen. Zo is er een pretpark, waar verschillende attracties in staan. Er is bijvoorbeeld een achtbaan, treintje, schommelschuit en een grote toren met veel ballonnen. Ook is er een draaimolen, buitenspeeltuin en een circus. Naast het pretpark is er een miniatuurpark aangelegd. Het park heeft de naam Miniatuur Walcheren gekregen en is een weerspiegeling van het gebied Walcheren. Het miniatuurpark is aangelegd in samenwerking met Madurodam en laat het stadhuis van Middelburg, de boulevard van Vlissingen en het abdijcomplex zien. Ook zijn de klokken van Arnemuiden nagebouwd en zijn er verschillende onderdelen die de bezoekers zelf kunnen activeren.
Naast het pretpark en het miniatuurpark is er ook een indoorspeeltuin. Mocht het slecht weer zijn, kunnen kinderen daar ook terecht. Er is een klimtoren, er zijn botsauto’s, een klimvulkaan, stormbaan, reuzenblokken en een groot springkussen. Voor peuters is er een apart gedeelte in de indoorspeeltuin in Minimundi en voor de ouders is er een speciaal terras aangelegd. Ook is er een 0-4 land, dat speciaal gericht is op kinderen van 0-4 jaar. In dit gedeelte is er een speeltoestel, ballenbak, fietsweide en loopauto’s en fietsen. Daarnaast is er een treintafel en een speelkeuken. Voor baby’s is er een apart gedeelte waar ze kunnen spelen met een grote slak.
Er zijn verschillende arrangementen mogelijk bij Minimundi. De prijzen van de tickets van Minimundi zijn afhankelijk van het soort arrangement. Er kunnen kinderfeestjes, schoolreisjes, groepsuitjes, feesten en partijen en zakelijke evenementen worden georganiseerd in het pretpark. U kunt het beste op de website kijken voor een overzicht van de mogelijkheden. Ook is het mogelijk contact op te nemen met de klantenservice.
De klantenservice van Minimundi is te bereiken op het telefoonnummer 0118-471010. Mocht u de klantenservice per post willen bereiken, kunt u uw brief adresseren aan Minimundi, Postbus 30, 4330 AA Middelburg. Minimundi is gevestigd aan de Zep Middelburg, Podium 35, 4337 WV Middelburg. Indien u per mail contact op wenst te nemen met Minimundi, kunt u uw emailbericht richten aan info@minimundi.nl. Ook bestaat de mogelijkheid een online contactformulier op de website in te vullen. U kunt contact opnemen als particulier, bedrijf, groep of school. De gegevens die u moet achterlaten zijn uw bedrijfsnaam, naam en achternaam,, adres, postcode en woonplaats, het email-adres, het telefoonnummer, het onderwerp van uw bericht en het bericht zelf. Indien u deze gegevens achterlaat, zal Minimundi zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Het klantenservice Minimundi telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Minimundi

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Minimundi. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Minimundi, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Minimundi

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Minimundi?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu