U zocht: klantenservice Metro

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Metro?

Bel 035-2046666

klantenservice Metro

Beoordeling:

klantenservice Metro
1,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1 out of 5 based on 1 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Metro is een gratis dagblad op tabloidformaat dat wordt uitgegeven door Metro Holland. Metro verschijnt van maandag tot en met vrijdag in een oplage van 505.105 exemplaren (bron HOI 2009). Hiermee worden dagelijks gemiddeld 1.833.000 lezers bereikt en is Metro het tweede landelijke dagblad en grootste gratis dagblad van Nederland. Onder 20- tot 49-jarigen is Metro de meest gelezen krant van Nederland.[bron?] Metro wordt gratis verspreid via onder andere NS-stations, metrostations, postkantoren, Super de Boer-supermarkten, stadsdeelkantoren, bibliotheken, Q-Park parkeergarages, universiteiten en scholen. Metro internationaal wordt uitgegeven in 71 edities, 19 landen en 18 talen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië.
De enige inkomsten die Metro vergaart zijn advertentie-inkomsten. Om de kosten te drukken werd in het begin veelal gebruikgemaakt van kopij van het ANP en andere persbureaus. De redactie, die in Amsterdam is gevestigd, kon hierdoor in het begin vrij klein blijven, maar werd later mondjesmaat uitgebreid. Dat resulteert erin dat inmiddels de inhoud van Metro voor zo’n 70 procent uit eigen nieuwsgaring bestaat.

Het klantenservice Metro telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Metro

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Metro. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Metro, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★☆☆☆☆
Beste medewerkers van de Metro, Met veel plezier lees ik meerdere keren per week jullie krant. Vandaag was dit echter niet zo door de foto's die jullie geplaatst hebben over de gebeurtenissen van Utrecht. Ik weet niet wat de gedachtengang van jullie is om de confronterende foto te plaatsen van een van de overledenen, maar ik werd er ontzettend kwaad en verdrietig van. Daar ligt misschien wel een vader, een zoon, of in ieder geval iemands geliefde. Dat zo'n foto zo prominent geplaatst wordt moet pijn doen bij nabestaanden. En ik hoop dat jullie je dat realiseren als je zo'n foto plaatst. Helaas heeft het mijn kijk op Metro veranderd. Bernadette Vermeij
- b vermeij

Irma Harmsen

Het station Voorweg Laag in Zoetermeer (HTM lijn) heeft sinds december 2016 geen metro krantenstandaard meer en derhalve liggen hier geen metrokranten meer voor de reizigers. Kan dat hersteld worden ajb.

Heleen van Kooten

Ik heb in de metro meegedaan met een zweedse prijspuzzel Op nummer 0909-5050326 . Ik wil de uitslag inspreken maar lukt niet. heb het twee keer op mijn mobiel en huistelefoon geprobeerd. Krijg wel antwoordapparaat en en druk op code 2 en vermeld dan antwoord maar lukt helaas niet. Ik heb erna contact gezocht met jullie op 1884 maar word met de telegraaf doorverbonden. Ook hetzelfde op nummer 088-8248242. Spreek gewoon mijn postcode en huisnummer in. maar computer kan er niets mee. Heel vermoeiend. Kunt u mij misschien hiermee helpen?

Alvast dank voor uw moeite en met vriendelijke groet,
Heleen van Kooten de Jong.

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Metro

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Metro?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu