U zocht: klantenservice Menzis

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Menzis?

Bel 035-2046666

klantenservice Menzis

Beoordeling:

klantenservice Menzis
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Een zorgverzekering waar u zowel gebruik kunt maken van de zorgvinder als advies inwinnen van de zorgadviseurs. Er zijn uiteenlopende voordelen om een zorgverzekering af te sluiten bij zorgverzekeraar Menzis. Wilt u weten wat die voordelen zijn en u die persoonlijk op u van toepassing zijn? Dan kunt u het beste contact opnemen met het telefoonnummer van Menzis.

Geen selectie
Veel online zelf regelen
SamenGezond

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe zorgverzekering en u heeft regelmatig zorg nodig dan kan het behoorlijk lastig worden om een goede en passende verzekering te vinden. Veel verzekeraars doen namelijk een controle en aan de hand daarvan kan bepaald worden dat u niet in aanmerking komt voor het afnemen van een zorgverzekering hier. Dit vinden ze bij Menzis niet eerlijk. Iedereen heeft recht op een goede zorg en een betaalbare zorgverzekering. En bij Menzis gaan ze zelfs nog een stap verder. Als u een gezonde levensstijl heeft dan heeft u over het algemeen minder zorg nodig. Daarom hebben ze bij Menzis het SamenGezond programma. Met dit programma wordt u beloond voor een gezonde levensstijl. Door bijvoorbeeld bepaalde activiteiten door de dag heen te doen of door gezond te eten krijgt u spaarpunten. Hiermee spaart u uiteindelijk voor leuke extra’s. Als dit u niet motiveert om een echte bijdrage te leveren aan een gezonde levensstijl, dan weten wij het ook niet meer! 
Meer informatie via het telefoonnummer van Menzis
U kunt natuurlijk veel informatie over de zorgverzekeringen van Menzis online vinden, maar soms is het wel zo prettig om iemand te spreken over de telefoon. Het telefoonnummer van Menzis kunt u op een eenvoudige manier vinden via de website van NL Contact. Wilt u nog sneller het telefoonnummer van Menzis vinden? Neem dan direct contact op met NL Contact. Het telefoonnummer dat u daarvoor belt is 0900-0700. Het bellen van dit nummer kost € 0,80 per minuut. Een van de medewerkers van NL Contact zal u vriendelijk te woord staan en u helpen aan het telefoonnummer van Menzis. U kunt ervoor kiezen om het telefoonnummer van Menzis op te schrijven en op een later moment contact met hen op te nemen. Nog makkelijker is het echter om u meteen door te laten verbinden met het telefoonnummer van Menzis. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is aan de medewerker van NL Contact te vertellen waarom u contact wil opnemen met Menzis en zij zullen u de informatie geven die u nodig heeft en u vervolgens doorverbinden. 
Effectief bellen 
Veel mensen in Nederland vinden het niet leuk om de klantenservice van een bepaald bedrijf te bellen. Dit is in de meeste gevallen ook niet zo gek. Het duurt vaak lang voordat u iemand aan de lijn hebt en dan hebben we het nog niet eens gehad over de soms erg lange keuzemenu’s die u door moet om uiteindelijk de juiste medewerker te pakken te hebben. Daarom maken ze het bij NL Contact graag zo makkelijk mogelijk voor u. Op de website vindt u niet alleen bijvoorbeeld het telefoonnummer van Menzis, maar ook meer informatie over het bedrijf in kwestie. Zo heeft u direct een beter idee van het bedrijf dat u gaat bellen. Dit is met name handig als u niet precies weet welk bedrijf dit is. Bijvoorbeeld wanneer u gebruikt maakt van de categorieën om een bedrijf te vinden die u kan helpen met wat u nodig heeft. Het is zeker een aanrader om de website en het telefoonnummer van NL Contact op te slaan en deze te gebruiken wanneer u dat nodig heeft.
Menzis is een Nederlandse zorgverzekeraar. De zorgverzekeraar biedt drie zorgverzekeringen aan. Naast de zorgverzekering Menzis vallen ook Anderzorg en Azivo onder de organisatie Menzis. Het Menzis-concert heeft een coöperatieve organisatievorm en bestaat uit onder andere de drie zorgverzekeraars en drie zorgkantoren (Groningen, Twente en Arnhem) en de Menzis Zorgaanbod (MEZ). Menzis is een naamloze vennootschap zonder winstoogmerk. Menzis heeft een bedrijf voor Basisverzekeringen en een bedrijf voor aanvullende en tandartsverzekeringen.

Menzis vindt de mening van haar klanten belangrijk. Of iemand nou wel of geen zorg gebruikt, Menzis luistert graag naar ervaringen, wensen en ideeën. Dit kan op verschillende manieren. Menzis heeft een online platform, TeamTopZorg, waar u kunt meepraten over uw ervaringen in de zorg of verbeteringen in de zorg. Op het online platform TeamTopZorg ontwikkelt Menzis samen met de klant ideeën voor goede zorg. Menzis klanten vertellen op deze website wat zij hebben meegemaakt in de zorg. Aan de hand van hun ervaringen wordt er gebrainstormd om de zorg beter te maken. Daarbij praten ook veel betrokken medewerkers van Menzis mee. Zij gaan vervolgens met de ideeën op pad om ze uit te voeren. Ook kan u via onderzoeken van klantervaringen in de zorg uw mening uiten. Menzis vraagt verzekerden regelmatig naar hun ervaringen met een bepaalde behandeling. Hiervoor wordt een vragenlijst gebruikt die volgens de methodiek van de CQ-index is opgezet. Dankzij de vragenlijst krijgt Menzis veel bruikbare informatie, waarop de zorgverzekeraar kan blijven verbeteren. Tot slot luistert Menzis naar ideeën door middel van samenwerking met patiënten- en consumentenorganisaties. Patiëntenorganisaties behartigen belangen in de zorg. Menzis stimuleert dit, omdat Menzis dit belangrijk vindt. Daarnaast werkt Menzis samen met de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie en de regionale zorgbelangenorganisaties.

Wat uit de vragenlijst is gebleken, is dat mensen behoefte hebben aan een kwalitatieve klantenservice van zorgverzekeraars. Menzis heeft hiernaar geluisterd en heeft een uitgebreide online klantenservice. Er staat veel informatie op de online klantenservice. U vindt er niet alleen een pagina met veel gestelde vragen, maar ook andere handige links waarop veel informatie staat. Mocht u het antwoord op uw vraag niet op de website vinden, dan kan u de klantenservice van Menzis telefonisch benaderen en spreken met een van de medewerkers van de klantenservice van Menzis. De klantenservice helpt u graag met al uw vragen over zorgverzekeringen, betalingen, klachtafhandelingen, forumlieren, zorgpassen en andere zaken. Schroom dus niet de Menzis klantenservice te bellen! Menzis vindt zorg belangrijk. Dit begint bij een kwalitatief goede klantenservice.

Het klantenservice Menzis telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Menzis

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Menzis. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Menzis, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

jet.ismail95@gmail.com

Het is heel moeilijk u te bereiken. Intussen heb ik u medegedeeld, dat er door MENZIS, TIJHUIS en ikzelf fouten zijn begaan, en dat ik gaarne de betalingsregeling aangegaan met TIJHUIS door u herzien zou willen hebben. Door het ongemak op uw internet heb ik geconstateerd, dat ofschoon ik MENZIS het geval wou voorleggen, en met menzis in verbinding stond op www.menzis.nl, aan het einde van het doorgeven van mijn klacht, pas dan heb geconstateerd, dat al mijn gegevens, bij de een of ander iemand met de naam klacht.nl. terecht ben gekomen. Hoe dit is ontstaan, begrijp ik niet. Hedenmorgen ontving ik een mail van klacht.nl ondertekend door GGN tijhuis als bevestiging van mijn veronderstelde aan Menzis doorgegeven bericht. Eigenlijk was mijn bericht aan MENZIS gericht via www.menzis.nl Gaarne ontvang ik uw inzicht, of u weet hoe dit is ontstaan, bij voorbaat dank,

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Menzis

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Menzis?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu