U zocht: klantenservice McKinsey

Hulp nodig met het vinden van klantenservice McKinsey?

Bel 035-2046666

klantenservice McKinsey

Beoordeling:

klantenservice McKinsey
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

McKinsey & Company is een van oorsprong Amerikaans consultancy bureau, dat zich focust op de strategische vraagstukken van organisaties. Wereldwijd heeft Mckinsey circa 7.500 consultants verspreid over 90 vestigingen in 51 landen.
McKinsey geldt als een populaire werkgever onder MBA afgestudeerden in de Verenigde Staten en geniet prestige door haar klantenkring van grote bedrijven.

McKinsey & Company werd in 1926 in Chicago opgericht door James McKinsey, hoogleraar accounting aan de University of Chicago. Destijds golden de “management ingenieurs” als experts op het gebied van efficiency, maar McKinsey verstrekte advies over de strategie van bedrijven.
In 1935 werd Marshall Field’s een cliënt van het bedrijf. Marshall haalde McKinsey over om CEO bij hen te worden. In 1937 overleed hij onverwacht in Chicago. Marvin Bower, die sinds 1933 deel uitmaakt van het bedrijf, volgde hem op. Tegen de tijd dat Bower het bedrijf verliet kon het zich verheugen op een prominente positie in advieswezen. Bower heeft veel principes vastgelegd die heden ten dage nog van toepassing zijn. Bij de dood van oprichter McKinsey in 1937 werd de vestiging in Chicago en New York opgesplitst. Die in Chicago ging verder onder leiding van een andere partner van het eerste uur; Andrew Thomas Kearney. Deze startte vanuit het kantoor in Chicago het huidige A.T. Kearney. In 1939 heeft Bower met behulp van de partners uit New York het bedrijf heropgericht en noemde het McKinsey & Company.

Het klantenservice McKinsey telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice McKinsey

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice McKinsey. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice McKinsey, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice McKinsey

Hulp nodig met het vinden van klantenservice McKinsey?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu