U zocht: klantenservice Mcafee

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Mcafee?

Bel 035-2046666

klantenservice Mcafee

Beoordeling:

klantenservice Mcafee
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

McAfee is een bedrijf dat zich specialiseert in software producten die computers en computernetwerken beveiligt. Het hoofdkantoor bevindt zich in Californië in Amerika. Sinds 2011 is McAfee een dochteronderneming van Intel. Het bedrijf werd door John McAfee opgericht in 1987. Het bedrijf heeft een tijd door overnamen en dergelijke anders geheten maar sinds 2005 heet het bedrijf weer McAfee. Vandaag de dag zijn computers niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Of u nou uw computer privé of zakelijk gebruikt, de computer is erg belangrijk geworden de laatste tijd. Veel mensen hebben hun hele leven en of werk op hun computer opgeslagen. Het is daarom belangrijk dat u uw computer goed beveiligt. Alle bestanden en programma’s zijn belangrijk en virussen en hackers liggen altijd op de loer. Het zou immers erg vervelend zijn als al uw bestanden opeens weg zijn of als uw computer stopt met werken. McAfee biedt u de oplossing. McAfee heeft namelijk revolutionaire producten met de Active Protection-technologie die uw computer beschermen tegen bedreigingen. Bij andere fabrikanten moet u vaak wachten op update voor dat uw beveiliging weer optimaal werkt maar bij McAfee analyseert en blokkeert binnen een paar milliseconden nieuwe bedreigingen. De nieuwe versie van McAfee is sneller dan ooit omdat er minder processen zijn die geheugen in beslag nemen. Ook is de nieuwe versie gebruiksvriendelijker. Bij het beginscherm is alle informatie in een oogopslag te zien. Hierdoor zijn de irritante pop-up vensters niet meer nodig. U kunt bij McAFee terecht voor verschillende producten en services. De McAfee virusscan bijvoorbeeld, of de McAfee Personal Firewall. Ook kunt u bij Mcafee de McAFee Privacy Service vinden en de McAFee SpamKiller. Ook de McAfee AntiSpyware en de McAFee QuickClean zijn verkrijgbaar. De McAfee SiteAdvisor is ook een optie. Het kan natuurlijk zo zijn dat u wellicht vragen heeft over een aantal zaken. Misschien wilt u meer informatie over de producten of over de manier van installeren. U kunt voor vragen terecht op de website van McAfee. Is het echter zo dat u het antwoord dat u zoekt niet meteen kan vinden op de website dan kunt u ook het telefoonnummer van de klantenservice bellen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u het prettiger vindt om met iemand te spreken in plaats van het lezen van een website. Ook in dit geval kunt u bellen naar het telefoon nummer van de klantenservice van McAFee. De klantenservice medewerkers van McAFee staan voor u klaar en helpen u vraag verder met eventuele vragen.

Het klantenservice Mcafee telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Mcafee

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Mcafee. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Mcafee, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

jonny cusin

mc afee overlaad ons met leugens.ze beloven ons dat we beveiligd zijn voor iets meer dan 19 euro.wanneer ik overga om te kopen en bestellen zie ik de som van 84 euro.dit is je reinste bedrog en oplichterij.of moet ik zeggen dat dit een een eerlijke deal is.twee jaar geleden had ik veel betaald voor de Norton.ik ben er ferm mee in de zeik gelegd na dat ik die zooi had geinstaleerd.mijn vertrouwen is weg in dure deals van viruus beschermers.jonny maaseik

EG Feenstra

Ik heb net een abonnement afgesloten voor het pakket security voor ongeveer 59,- euro omdat ik steeds een berichten kreeg dat mijn abonnement zou aflopen op 2008-2014 en heb toestemming gegeven om dat bedrag af te laten afschrijven. Ik wil dat mijn betaling geannuleerd wordt omdat ik meteen daarna bij abonnementen zag dat ik al een pakket eerder had afgesloten voor MC afee Plus, tot ver in 2015 Dus dat zou dubbelop zijn.
Ik ga er daarom van eruit dat het afschrijven van het bedrag ongedaan wordt gemaakt en wil u hier vriendelijk voor bedanken

Groet Esther Feenstra

m.hogeweg

m,
Op een prettige manier mijn vraag beantwoord.Uw werkneemster was zeer goed op de hoogte van de materie en zeer correct.

Denert Ingrid België

Beste, ik heb vorig jaar een Vaio Sony gekocht bij Van de Borre Waasland shoppingcenter.
Er is een anti virus opgezet van jullie, maar ik krijg deze niet verlengd daar ik jullie parentelcontrol niet verwijderd krijg. Ik heb een nieuwe cd anti virus van jullie gekocht, en mijn pc is al een lange tijd aan het scannen op fouten door jullie technische controle via internet.
Wat kan ik doen om deze Key 27S6U-V783N-SSM8Z-2VV3N-A228A op mijn Sony te krijgen? product name SVE1512G4E; ingriddenert1@hotmail.com

W.J. van der Steenhoven

16-04-2014 een nieuwe Toshiba laptop gekocht. volgens de
Consumentenbond geeft McAfee Live Safe Internet Security
60 dagen gratis bescherming.
Vandaag krijgen we te horen dat de gratis bescherming is afgelopen!???????
(De Laptop is een Satelitte C50-A-1G6).

Temmink

Geachte heer, mevrouw

Wij hebben een abonnement van u, maar we hebben wel een klacht.

Mijn man heeft een eigen bedrijf onder de naam Temmink agro Producten.
Als wij een mail sturen en zijn website (www.temminkagro.nl) en het emailadres vermelden (info@temminkagro.nl) krijgen wij een melding dat dit een
riskante website of mailadres is.
Hoe krijgen wij dit weer uit mac Afee of staat er iets op de site dat schadelijk is.

graag uw reactie

mvrgr

Barbara Temmink

Gert Brands

Heb sinds twee weken weer een nieuwe McAfee 2014 geinstalleerd. Heel bewust omdat McAfee anti virus het beste product is. Echter ik word er steeds aan herinnert dat mijn vorige versie is verlopen. Wat is er fout gegaan bij de installatie van de nieuwe versie? gertbrands@gmail.com

b.bergsma79@upcmail.nl

Graag wil ik van U weten wat voor organisatie is:
Advanced System Protector. Heb ik deze nodig op mijn PC
vr gr. Ben Bergsma.

r.walen

Geachte, ik dien een klacht in over het personeel dat ik aan de lijn krijg omdat ik een probleem heb met het gsm toestel van vodafone omtrent de beveiliging van jullie product. Het nummer wat ik kreeg van vodafone was 020-5863800 maar die meneer die ik gebeld heb rond 17.00 uur was duidelijk met computerspelletje bezig dan met mij…waarop ik na enkele minuten vroeg of ik nog geholpen wordt hij mij vervolgens door verwees naar telefoonnummer 020-5040586 daar kreeg ik een mevrouw die ik amper verstond vanwege haar haar buitenlands accent en mij vervolgens mij niet verder kon helpen terwijl jullie software op mijn telefoon staat wat het probleem veroorzaakt. Vreemd ik koop jullie product altijd trouw voor mijn computer en heb hier over geen klachten en nu ik hulp nodig heb is er niemand thuis…wel thuis maar niet weten waar ze mee bezig zijn. Had dit toch anders verwacht van een amirikaans bedrijf. Mvg r.walen wemeldinge. 06-46597950 (helaas werkt nog niet)

d.teune

Ik krijg steeds aanmaningen om te betalen terwijl het al van mijn bankrekening is afgeschreven. Hoe kan dat?

m.schroijen

Waar vind ik hulp om die ellendige “mcafee service host werkt niet meer” meldingen en voortdurende meldingen dat er problemen zijn omdat de firewall weer eens is uitgeschakeld op te lossen. Jullie eigen systeem is daar schijnbaar niet op berekend en een normale mail helpdesk kan ik niet vinden !!!!!

ingridvan koutrik

hallo
ik heb een paar dagen geld overgemaakt maar mijn pc zegt nog steeds dat de abonement verlopen is wanneer word die geactiveerd

J.C. Duits

Geachte lezer, wilt onderstaande bestelling annuleren, heb per ongeluk op bestellen gedrukt , ik moet een ander product hebben b.v.d.

Geachte J.C. Duits,

Hartelijk dank voor uw McAfee-bestelling. Deze bestelling moet nog worden betaald. U kunt de transactie voltooien door het verschuldigde bedrag te betalen via een van de manieren die in uw land beschikbaar zijn (ga naar de bank, stuur de bank een betalingsopdracht of maak gebruik van online/telebankieren).

————————————————–
BETALINGSINSTRUCTIES
————————————————–

Geef de volgende gegevens aan uw bank om uw transactie te voltooien.

Referentienummer: 258406988499
Bedrag: €40,95
Bankgegevens begunstigde: Global Collect BV
Bank: RBS
Rekeningnummer: 440339464

SWIFT-code: RBOSNL2A
IBAN: NL28RBOS0440339464

BELANGRIJK: u moet het nummer 258406988499 opgeven in de betalingsopdracht voor uw bank. Als er geen speciaal veld is voor het referentienummer voor uw betaling, geeft u dit nummer op in plaats van of voorafgaand aan uw naam. Zonder dit nummer wordt uw betaling niet verwerkt of wordt de verwerking vertraagd.

Na ontvangst van de betaling worden alle downloadbare onderdelen van uw bestelling beschikbaar op http://home.mcafee.com/Root/MyAccount.aspx?culture=NL-NL&affid=739. Artikelen die moeten worden opgestuurd, worden verzonden naar het verzendadres dat u hebt opgegeven. Uw betaling wordt binnen 7 werkdagen verwerkt. Als we uw betaling niet binnen 20 werkdagen hebben ontvangen, kan de bestelling worden geannuleerd.
————————————————–

Hieronder vindt u de gegevens van uw bestelling. Bewaar dit bericht als bevestiging van uw bestelling.

————————————————–
GEGEVENS BESTELLING
————————————————–
Naam: J.C. Duits
Ordernr.: BT1333997050
Datum: donderdag 24 oktober 2013

piet van der meulen

Er is door u een bedrag van 74,95 Euro van mijn rekening gehaald, terwijl 3 jaar geleden mijn abonnement al heb opgezegd. Vorig jaar heeft hetzelfde gedaan, ik vind deze manier niet er klant vriendelijk. Ik heb contact gehad IDS .
Ik hoop dat u nu in uw administratie het probleem oplost.

BOONE PAUL

GEACHTE

GELIEVE MIJN ACCOUNT WEER ACTIEF TE MAKEN
IK HEB EEN ABONNEMENT
DANK BIJ VOORBAAT

Nancy

Kan ik terug gebeld worden, ik heb beveiliging aangeschaft van mc affee voor de pc echter nog steeds geen bevestiging gehad waardoor ik de pc up to date beveiligen kan en wel heb betaald. kenmerk bij de betaling is:
258408382819.
0614649278

FSJ Altenburg

U hebt op 30-08-2014 zonder mijn toestemming het bedrag ad € 74,95 door middel van mijn creditcard van mijn rekening ING 2018153 afgetrokken{ onder nr 866-622-3911-IRL}

U verzoek u dringend om dit bedrag per direct terug te storten.

Overigens maak ik u er op attent dat ik enkele maanden geleden bij
Saturn reeds een Mc Affee-beveiliging heb gekocht..
In afwaching,
Met vriendelijke groet,
FSJ Altenburg

DE GEEST Roger

Ik wil mijn macfee contract verlengen maar ik kan niet betalen omdat mijn kredietkaart er niet bijstaat om te betalen wat moet ik doen. OP 14/102014 verloopt mijn abonnement met macfeee.

E vd nieuwenhuizen oranjeplein 24 c loon op zand

Geachte Mcafee,
in okt heb ik gebeld omdat mijn virus beschermer het niet goed deed, ik heb ze drie keer gebeld omdat het constant fout ging. ze hebben mij heel goed geholpen maar ik krijg nu van ziggo een rekening van een meer betaling van € 43 ik zou dat u niet hoeven te betalen omdat het jullie fout was.
Dus daarom mijn vraag of u dat aan mijn terug wilt betalen,
ik ellie van den Nieuwenhuizen oranjeplein 24 c loon op zand,
tel 0416-363424
Met groet van E vd Nieuwenhuizen

A de Nobel

U heeft zonder toestamming een credit card inning gedaan voor een verlenging die pas in moet op 16 januarie.Verder moet U inzien dat ik ook een verlenging voor 3 Pc kan downloaden voor de prijs van 28,49 Euro. Al met al niet klantvriendelijk en gaarne terugstorting van het geïnde bedrag,
I.v.m. storing op mijn laptop nu via de laptop van mijn vrouw dit bericht verstuurd.

A de Nobel
Populierenlaan 221 Krimpen a/d/ IJssel
tel 0180521451

Oudenaller

Ik krijg regelmatig een melding van McAfee over een “Mogelijk ongewenst programma geblokkeerd”. Na de melding werkt mijn standaard koppeling met Startpagina niet meer. Wat kan ik doen dit te verhelpen.

LEO JANSSEN

hallo ik ben leo janssen ik stuur een email daar dit niet lukt op de webside van McAfee
ik heb een foutje gemaakt,dat wil zeggen ik kocht McAfee voor 1 pc gewoon online,verder is het zo dat ik een acer.met windows 8.1 heb gekocht ,daar ik probleeemen had moet ik mijn pc opnieuw instellen,en dus ook McAfee trail,ook voor dit product had ik al betaald,nu dat ik deze gestoneerd heb hebben ze ook mijn anderen abonement verwijdert bij mijn acount,waarom joost mag het weten,ik heb dus de betaling gestoneerd daar ik niet 2keer voor 1 produkt ga betalen,maar nu ben ik alles kwijt terwijl ik betaald heb voor 1jaar kunt u dit weer goed maken,
dit is mijn bewijz van betaaling: 10-03-2015 Af – 37,47 NL44 DEUT 0496 2863 23
NETGIRO PAYMENTS AB
AAN DIGITAL RIVER WORLD PAYM,NL44DEUT0496286323,SCT2015 031159206000000000569,DRWP355262 9455 1150000377825452 DRI *McAfee Software DIGITAL RIVER GMBH

Soort bij-/afschrijving
iDeal Betaling

Valutadatum
10-03-2015

Tegenrekening
NL44 DEUT 0496 2863 23

Naam
NETGIRO PAYMENTS AB

Omschrijving
DRWP3552629455 1150000377825452 DRI *McAfee Software DIGITAL RIVER GMBH

Referentie
10-03-2015 21:55 1150000377825452

Bedrag
€ -37,47

nogmaals mijn gegevens leo janssen hegdambroek 1026 6546vd nijmegen tel 0644671559.

graag zo snel mogelijk een reactie

D.J.Looman Laege Es 28 in Varsseveld. e-mail: looman.dj@gmail.com

Geachte dames/heren,

Ik krijg van u een bericht via e- mail dat mijn contract afloopt en ik dus moet verlengen.
Dat heb ik gedaan voor 3 jaar. Via bank heb ik op 31-08-2015 € 130,95 overgemaakt naar Globel Collect BV. Center referentie nr. 258409609099. Nu krijg ik afgelopen nacht een e-mail dat 3 jaar verlengen € 109,95. Hoe kan dat ? Gaarne zou ik € 20,– van u terug ontvangen op rek.nr. 03361 48 119. B .v.d. Vr.gr. D.j. Looman.

Datum: 02-09-2015

L.M. Janssen

EUR. 21,95 is door PayPal overgemaakt naar McAfee. Ik heb nog niet Uw bevestiging van mijn betaling gevonden. Graag Uw bevestiging vam mijn betaling

L.M.Janssen

De communicatie was niet goed. Twee weken lukte het me niet om het geld naar McAfee over te maken. U reageerde niet op mijn probleem Ik heb geen creditcard of een van de door Uw genoemde bankpassen. Het bedrag is inmiddels door PayPal overgemaakt naar McAfee. Graag Uw bevestiging dat het geld is overgemaakt

Fenny Douma

Vandaag ontvang ik wederom een mail dat mijn abonnement op Mc Afee verloopt op 4 januari. Kort geleden heb ik al een heel formulier ingevuld om het abonnement te verlengen. Is dat niet goed aangekomen?
met vriendelijke groet,
Fenny Douma

Monique Steeghs

Hallo
heb van macafee een betalling ontvangen via email een bedrag van 86,95 voor een jaar verlening maar heb dit via email moeten bevestigen dat ik geen verlening meer wens door op uit te drukken in de brief en te verzenden was dit zo geregeld en de verlening werdt stop gezet maar nu zie ik op de bank dat er 5 jan 86,95 wordt afgeboekt via global collect
zou u zo vriedelijk willen zijn om dit stop te zetten bij global collect
B v d m. Steeghs
email: m.steeghs@hotmail.com
Tel:0624627029

J. van Houten

Wij zijn heel vriendelijk te woord gestaan door de telefoniste, toen we haar op het eind wilden bedanken viel de stroom van onze telefoon uit. Dus bij deze, Bedankt!

Jan Peters

Gekocht McAfee anti virus pakket werkt niet. Servicemedewerkers krijgen het ook niet voor elkaar. Ik zou vanmorgen worden gebeld. Niets gehoord. Balen!!!!! Wat nu? Ben al bijna een week bezig. Wie helpt mij adequaat verder?

B.M. Reuser

Ik wil Mc Afee bestellen. Als ik dat probeer wordt ik geconfronteerd met de moeilijke vraag welke andere apparaten ook aangesloten moeten worden. De vraag die dan rijst is: HOE DOE IK DAT?. Het antwoord daarop kan ik niet vinden.

de swart

in mijn vacantie is er 89,95 van mijn rekening afgeschreven hier heb ik geen toestemming voor gegeven .het telelfoon nummer080062477463 bestaat niet meer .willen jullie mij terug bellen o135112138

Frings

Slecht bereikbaar en een veel te langen wachttijd ban 30 minuten

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Mcafee

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Mcafee?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu