U zocht: klantenservice Massey Ferguson

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Massey Ferguson?

Bel 035-2046666

klantenservice Massey Ferguson

Beoordeling:

klantenservice Massey Ferguson
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Massey Ferguson
Massey Ferguson is een van de grootste bouwers van landbouwmachines, in het bijzonder van tractoren. Het bedrijf heeft 37 eigen fabrieken in negen verschillende landen. Samen met de associés en licentiehouders worden de producten van Massey Ferguson vervaardigd in 85 fabrieken in 31 landen. Deze producten worden weer verkocht in 140 landen. Massey Ferguson produceert onder andere tractoren, oogstmachines in allerlei combinaties, machines voor gemeentelijk werk en voor werk in tuinen en parken in het assortiment. Het bedrijf Massey Ferguson is ontstaan uit een fusie in 1953 tussen twee bedrijven: Ferguson en het Canadese Massey Harris. Het fusiebedrijf noemde zich Massey-Harris-Ferguson, in 1958 werd dit de huidige bedrijfsnaam Massey Ferguson. De oprichter van Ferguson was Harry Ferguson. Deze Ierse uitvinder bouwde automobielen en motorfietsen en ontwierp en vloog vliegtuigen. In 1914 start hij ook met de productie van landbouwvoertuigen. Massey Ferguson maakte door de mechanisatie van de landbouw na de Tweede Wereldoorlog en het succes van hun modellen, een enorme expansie door. Het bedrijf begon met een wereldwijde productie van tractoren, Massey Ferguson werd zo de grootste fabrikant van trekkers. Begin jaren tachtig kwamen er echter economische problemen bij het bedrijf, door de sterk verminderde vraag naar machines voor de landbouw. Om de machines te kunnen blijven ontwikkelen, werden delen verkocht en de holding kreeg een nieuwe naam: Varity. In 1993 werd AGCO de importeur van Massey Ferguson in de Verenigde Staten. In 1995 nam AGCO Massey Ferguson over van Varity. Tegenwoordig is Massey Ferguson dus een onderdeel van AGCO. Massey Ferguson bleef wel produceren onder de eigen naam. Massey Ferguson onderscheidt zich voornamelijk op het gebied van technische innovatiekracht die in alle productgroepen terug te vinden is. Jaarlijks investeert Massey Ferguson vele miljoenen in de ontwikkeling van nieuwe technieken. Dat vertaalt zich in vooruitstrevende en verrassende innovaties. Uitgangspunt van alles is en blijft dat de eindgebruiker efficiënter kan werken en een lagere kostprijs kan realiseren. Massey Ferguson heeft daardoor een sterke en gewaardeerde positie bij akkerbouwers, veehouders, aannemers, loonwerkers en ondernemers in het groen. Massey Ferguson is te bereiken via het telefoonnummer +31 (0) 342 459 541 van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over Massey Ferguson kunt u ook contact opnemen door een email te sturen naar het e-mailadres masseyferguson@mechangroep.nl. Tevens is het mogelijk om schriftelijk contact op te nemen door een brief met uw vraag te sturen naar postbus 2, 3790 CA Achterveld. Het adres van Massey Ferguson is Hessenweg 164, 3791 PM in Achterveld. Het faxnummer is + 31 (0) 342 459 500. U kunt altijd langskomen voor meer informatie of om een testrit te maken. Want zelf rijden is immers de beste manier om te ervaren wat Massey Ferguson voor u kan betekenen.

Het klantenservice Massey Ferguson telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Massey Ferguson

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Massey Ferguson. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Massey Ferguson, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Massey Ferguson

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Massey Ferguson?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu