U zocht: klantenservice Martinair

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Martinair?

Bel 035-2046666

klantenservice Martinair

Beoordeling:

klantenservice Martinair
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Martinair is een Nederlandse luchtvaartmaatschappij die is opgericht in 1968. Sindsdien maakt Martinair uit van de KLM Groep, waarvan ook de KLM Cityhopper, KLM en Transavia deel uitmaken. In 2004 is KLM gefuseerd met Air France, die nu beide actief zijn als netwerkmaatschappij. Aangezien de KLM Groep zo’n grote reikwijdte heeft en over veel passagiers en klanten beschikt, is het belangrijk dat de klanten zo goed mogelijk ondersteund worden door de luchtvaartmaatschappij. Sinds 2011 is Martinair vooral vrachtmaatschappij en is een gespecialiseerde “full freight” airline geworden. Hierdoor bedient Martinair een wereldwijd netwerk dat goed ondersteund moet worden. Daarvoor is de Martinair Klantenservice.

In het geval dat u de Martinair Klantenservice in wil schakelen voor vragen over het vervoeren van uw vracht, kunt u bellen naar 020 60 11100. Dit gesprek kost 80 cent per minuut. Ook is het mogelijk om naar het bezoekadres te gaan. Deze vindt u op Martinair Holland NV, Piet Guilonardweg 17, 1117 EE Schiphol.

Martinair bestaat uit drie diensten: Martinair Cargo, Martinair Regional Jet Center en Martinair Flight Academy. De Flight Academy is het opleidingsinstituut van Martinair. De Regional Jet Center is de nieuwe naam van de voormalige technische dienst en Martinair Cargo is de gerenommeerde “full freighter” luchtvaartmaatschappij. Hiermee worden bloemen, groenten en fruit vervoerd, maar ook paarden, koeien, geneesmiddelen, personenauto’s en computers. In het geval dat u vragen heeft over hoe dit in zijn werk gaat of de temperatuurcontrole tijdens de vluchten, kunt u de Martinair Klantenservice opbellen. Daarnaast worden er ook vragen beantwoord over de specifieke wens van de klant, dankzij de uitgebreide vloot en de persoonlijke bandering van de vrachtklanten. De centrale charterdesk is ingericht om uw verzoeken professioneel af te handelen. Mede door de samenwerking met Air France en KLM Cargo is het streven van Martinair om zo professioneel mogelijk te werk te gaan ook daadwerkelijk gehaald.

De Martinair Klantenservice wordt net zo professioneel behandeld. De beste kwaliteiten van KLM en Air France komen terug in de klantenservice van Martinair: Martinair streeft er naar om altijd voor de klanten klaar te staan en er voor te zorgen dat de klant op hen kan rekenen voor het vervoeren van goederen of paarden naar internationale wedstrijden. Als uw paard aan een ziekte lijdt of speciale verzorging nodig heeft zoals een aparte stal of een koudere lucht, kunt u hiervoor de charterdesk bellen, die u zo goed mogelijk op weg zullen helpen.

Het klantenservice Martinair telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Martinair

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Martinair. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Martinair, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Martinair

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Martinair?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu