U zocht: klantenservice Marrywise

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Marrywise?

Bel 035-2046666

klantenservice Marrywise

Beoordeling:

klantenservice Marrywise
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Marrywise is een wedding planning bureau met een eigen styling studio aan de rand van Castricum. Marrywise organiseert, coördineert en produceert bruiloften en andere evenementen tot in de puntjes. Sinds 2002 is Marrywise actief in de Benelux. Marrywise kan ook ingehuurd worden om alleen de styling of aankleding van een huwelijk of evenement uit te voeren. Alles is mogelijk: van strak, modern en hip tot klassiek en romantisch, maar altijd met een bijzondere finishing touch. Het gekozen concept wordt helemaal naar wens vertaald naar de juiste uitstraling. Marrywise is er voor al uw wedding styling benodigdheden en party rentals. Marrywise biedt discrete, flexibele en persoonlijke wedding planning en styling diensten. Uw droombruiloft wordt door de eigenaresse van Marrywise ontworpen naar uw smaak. Voor u bruiloft kunt u er ook voor kiezen om een bepaald thema aan te houden. Thema’s zijn bijvoorbeeld: ‘French garden wedding’, ‘Eco country wedding’ of ‘Summer vintage’. Marrywise is ook gespecialiseerd in bruiloften in de verschillende jaargetijden, een winterbruiloft vraagt om andere benodigdheden en accessoires dan bijvoorbeeld een bruiloft in de lente. U hoeft zich met de hulp van Marrywise geen zorgen meer te maken over de tijd en energie die u in de bruiloft zou moeten steken zonder wedding planner. Alles wordt gegarandeerd perfect voor u geregeld. Marrywise biedt een groot assortiment aan bruiloft en feest decoratie, styling artikelen, verschillende goodies, accessoires, gastenboeken en kaarten. Marrywise heeft een speciaal label ‘Cardwise’ wat zich voornamelijk richt op huwelijkskaarten. Het label biedt kaarten aan in alle denkbare kleuren en maten. Tevens biedt het label verschillende soorten enveloppen en andere benodigdheden aan. Voor een sfeerimpressie en om ideeën op te doen kunt u altijd langskomen bij de studio van Marrywise. Als u een afspraak wilt maken of meer informatie wilt hebben over Marrywise kunt u contact opnemen door te bellen of een email te sturen. U kunt telefonisch contact opnemen door te bellen naar het telefoonnummer +316-10 92 99 71 van maandag tot en met zondag van 10:00 tot 21:00 uur. Dit is het telefoonnummer van de eigenaresse van Marrywise, Brigitte Mes. U kunt mailen naar het e-mailadres brigitte@marrywise.nl. Het adres van de studio van Marrywise is Stetweg 43 a, 1901 JD in Castricum. De studio ligt op een half uur afstand van Amsterdam. De medewerkers van Marrywise spreken vloeiend Nederlands, Engels en Frans. Marrywise heeft een eigen Facebook pagina, via deze pagina kunt op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

Het klantenservice Marrywise telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Marrywise

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Marrywise. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Marrywise, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Marrywise

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Marrywise?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu