U zocht: klantenservice Madurodam

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Madurodam?

Bel 035-2046666

klantenservice Madurodam

Beoordeling:

klantenservice Madurodam
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Madurodam is een Nederlands attractiepark, dat gevestigd is in ’s-Gravenhage. Het is een park waar miniaturen centraal staan. Er is veel te zien en veel te doen en het park is 365 dagen per jaar open.
Er is bijvoorbeeld een voetbalattractie, genaamd ‘Zo Groot is Oranje’. Daar kan een foto genomen worden en kan worden ontdekt waarom Nederland zo gek is van oranje. Er is een grote speeltuin aanwezig en een draaitafel. Daar kunnen kinderen hun eigen muziek maken. Ook kunnen ze leren vliegen, er is een minivliegveld gemaakt van Schiphol. De haven van Rotterdam is tevens aanwezig en ook de Oosterscheldekering is onderdeel van het pretpark. Het pretpark is educatief en heeft ten doel kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met Nederland. De belangrijkste bezienswaardigheden van Nederland zijn allemaal te zien in Madurodam. Madurodam steunt vele goede doelen en schenkt de opbrengsten aan goede doelen voor kinderen. Dit doet zij al sinds ruim zestig jaar. Het park bestaat sinds 2 juli 1952 en is opgericht als monument voor de oorlog en als charitatieve stichting. Mevrouw Maduro en Mevrouw Boon van der Starp hebben het initatief genomen om Madurodam op te richten. Het park is opgericht ter nagedachtenis aan verzetsheld George Maduro. George werd geboren in 1916 en overleed net voor de bevrijding in 1945.
Madurodam is open van 11:00 tot 17:00 uur van november tot en 19 maart. Vanaf 20 maart tot en met augustus is het park open van 09:00 uur tot 20:00 uur en in september tot en met oktober is het park geopend van 09:00 uur tot 19:00 uur. In de voorjaars- en kerstvakantie is het park een uur eerder geopend en op 1 januari is het park open van 11:00 tot 17:00 uur. Van februari tot en met 1 maart is het park geopend van 10:00 tot 17:00 uur en op 24, 25 en 31 december is het park open van 10:00 uur tot 17:00 uur.
De kaarten kosten €15,50 per stuk voor volwassenen. Kinderen tot en met twee jaar mogen gratis naar binnen. Het park is rolstoel vriendelijk en blindengeleidehonden en SOHO-honden zijn toegestaan. De parkeerkosten zijn €8,50.
De klantenservice kan bereikt worden op 070-4162400. U kunt ook per post contact opnemen met Madurodam. U kunt uw brief verzenden naar het George Maduroplein 1, 2584 RZ ’s-Gravenhage. Ook kunt u uw vragen stellen op de Facebook of Twitter van Madurodam.
Madurodam is toegankelijk voor personen met een handicap. Het park is gelijkvloers en goed bereikbaar voor personen in een rolstoel. Er zijn een aantal rolstoelen beschikbaar, die kunnen worden gereserveerd. Daarvoor kunt u het nummer 070-4162400 bereiken. Personen met een handicap krijgen geen toegang op de entreeprijs, indien de persoon afhankelijk is van een begeleider dan mag de begeleider gratis naar binnen. Alleen blindengeleidehonden of hulphond mogen naar binnen in het park. Mocht u uw hond echt niet thuis willen laten, kan hij worden opgevangen in de gratis kennel van Madurodam. De hokken zijn te reserveren via het nummer 070-4162400.

Het klantenservice Madurodam telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Madurodam

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Madurodam. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Madurodam, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Madurodam

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Madurodam?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu