U zocht: klantenservice Lotus

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Lotus?

Bel 035-2046666

klantenservice Lotus

Beoordeling:

klantenservice Lotus
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

De Landelijke Opleiding Tot Uitbeelding van Slachtoffers of Lotus leidt mensen op om zo realistisch mogelijk een slachtoffer van een ongeval uit te beelden. Het Rode Kruis is ermee begonnen in verband met oefeningen en later zijn de opleidingen door het Oranje Kruis overgenomen. Sinds 2005 is Lotus zelfstandig georganiseerd.
De zogenaamde Lotusslachtoffers worden vaak ingezet bij EHBO-cursussen en EHBO- en rampenoefeningen, waarbij zij acteren alsof hun een ongeval overkomen is. De gegrimeerde wonden die ze hebben zijn vaak nauwelijks van echt te onderscheiden.
Verder worden lotusslachtoffers ook gebruikt als slachtoffer bij EHBO-examens.
Een nieuwe ontwikkeling is de scholing van “Simulatieslachtoffers” Dit is de begin opleiding tot Lotusslachtoffer. Tijdens deze opleiding leert men acteren en grimeren. Om een Lotusdiploma te behalen is een verdere studie noodzakelijk. Hier leert men een ongevalstoedracht te ontwerpen en te ensceneren. Na examen te hebben gedaan voor deze twee onderdelen kan men slagen voor het Lotusdiploma. Men mag zich dan gediplomeerd Lotusslachtoffer noemen. De naam LOTUS is een gedeponeerd handelsmerk en mag niet zonder toestemming van de organisatie LOTUS worden gebruikt.
In Vlaanderen zijn er twee organisaties die instaan voor het aanbrengen van ongevalssimulanten, namelijk VOS (Vlaamse Ongeval Simulanten) van het Rode Kruis Vlaanderen, en VENUS (Vereniging voor Enscenering, Nabootsing en Uitbeelding van Slachtoffers) verbonden aan Het Vlaamse Kruis.

Het klantenservice Lotus telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Lotus

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Lotus. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Lotus, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Lotus

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Lotus?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu