U zocht: klantenservice Lidl

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Lidl?

Bel 035-2046666

klantenservice Lidl

Beoordeling:

klantenservice Lidl
3,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 3 out of 5 based on 3 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Lidl (Duitse uitspraak: Liedel) is een van origine Duits levensmiddelenbedrijf in het hard-discountsegment. Het bedrijf is actief in vrijwel heel Europa, met zo’n 8000 winkels in meer dan 23 landen. Er zijn plannen voor verdere uitbreiding naar andere (Oost-)Europese landen en Canada. In de herfst van 2008 wil Lidl de eerste 30 filialen openen in Zwitserland, in maart 2009 komen er hier nog eens 26 filialen bij in Zwitserland. In totaal wil de discounter in Zwitserland een winkelbestand opbouwen van 200 filialen. Daarmee is het ook gelijk de entree van de discounter in dit land. Uiterlijk in 2012 wil de keten ook de eerste filialen openen in de VS.
De winkels vallen allemaal onder Lidl Stiftung & Co. KG, een Duitse commanditaire vennootschap. Het hoofdkantoor staat in Neckarsulm (in de bondsstaat Baden-Württemberg). Het hoofdkantoor van de Nederlandse afdeling staat in Huizen, de Belgische afdeling (incl. Luxemburg) wordt vanuit Merelbeke gecoördineerd.

Het klantenservice Lidl telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Lidl

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Lidl. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Lidl, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★★★★☆
Mijnheer,Mevrouw Ik ben al jaren klant tot grote tevredenheid, maar nu bemerk ik dat er producten worden aangeslagen die ik niet heb gekocht.Helaas bekijk ik mijn bon pas thuis en kan het dan niet meer bewijzen. Dit keer was het 2 x pizza deeg waar 3,98 voor gerekend is terwijl ik dat niet heb gekocht. Ik heb ook een andere klant gehoord met dezelfde klacht.Zij had geen bon om het te bewijzen. De manager zei tegen haar dat hij niet het systeem in kon om het verschil te toetsen. Ik vind dit erg jammer,vooral omdat ik de indruk heb dat dit niet per ongeluk is gebeurd. Voortaan dan toch maar in de winkel mijn bon nakijken . Anneke Wassenaar
- Anneke Wassenaar

★★★☆☆
Het zou goed zijn als de groentes qua versheid in de Lidl in Spanje op een zelfde nivo komen als in Nederland. Momenteel is dat zeker niet het geval.
- Th voeten

★★☆☆☆
Ik heb een klacht over de schippersdrop "schuiten zoet". Deze heb ik gekocht omdat we die zo lekker vinden, dus 3 stuks mee naar huis genomen. Ze zijn te eten, maar niet zoals we gewend zijn. De kleur is veel lichter, de print onduidelijk (zien er lelijk uit) en de smaak is veel minder sterk dan normaal. En dit is bij alle 3 de doosjes gebleken. Graag wil ik weten of het recept gewijzigd is, of dat dit een fabrieksfout betreft.
- Zijlstra

Tiniebeijleveld@outlook.com

Beste Lidle,

Ik zou graag een reactie willen geven over het produkt van Deluxe Toffe spread, die met Kerst in de winkel stond.
De pot is bijna op, maar tussen de middag zit ik mijn broodje te eten met toffee spread, bijt ik daar opeens op een hard stukje in mijn mond.
Pijn in mijn kies,ik schrok me een hoedje, kijk ik wat het is , na het schoongemaakt te hebben.
Is het glas!
Dat hoort niet!
Ik de pot op gebroken stukjes glas na gekeken, maar dat is oke!
Graag jullie reactie , hoe dit zo kan, want dit voelt echt niet goed aan.(kies ,en het produkt.)

MVG, Tinie Beijleveld

Verder ben ik een groote fan van de Lidle

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Lidl

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Lidl?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu